Acer introduceert nieuwe reeks Acer X1-projectoren

17 juni 2016 2 Minuten 0 Reacties
acer-x1-projectors

Vandaag heeft Acer de X1-serie aangekondigd: een reeks nieuwe projectoren. De Acer X1 heeft drie modellen gekregen: X115H, X125H en X135WH, die beschikken over een helderheid van 3400 ANSI lumen en een contrastverhouding van 20.000:1.

Acer kondigt serie projectoren aan: Acer X1

Vandaag heeft Acer de X1-serie aangekondigd: een reeks nieuwe projectoren. De serie bestaat uit drie modellen, namelijk de X115H, X125H en X135WH. Deze nieuwe projectoren zijn bedoeld voor zowel werk als ontspanning. De projectoren beschikken over een expressieve weergave, verbeterde gebruiksvriendelijkheid en flexibele installatie. De X1-serie kan, met een hoge helderheid van maximaal 3400 ANSI lumen, levendige beelden projecteren vanaf een lange afstand op een groot scherm, zelfs bij daglicht binnenshuis.

Daarnaast heeft Acer zijn DynamicBlack-technologie verbeterd, waarmee je het zwartniveau kunt aanpassen. Daarnaast zijn er allerlei technieken aanwezig die voor een optimale kleurweergave moeten zorgen, zoals ColorBoost3D en ColorSafe II. De projectoren beschikken tevens over een geoptimaliseerd 6-segments kleurenwiel, geavanceerde lampverlichtingstechnologie en een krachtige beeldverwerking. Alle modellen kunnen aan het plafond worden gemonteerd en het beeld van de beamer kan 180 graden in de juiste richting worden gedraaid.

De 40 graden verticale Keystone-correctie zorgt ervoor dat bij een schuine projectie het publiek ook een rechthoekig beeld ziet, in plaats van een trapeziumvorm. De drie modellen van de Acer X1 zijn verder voorzien van een lampmodule die nu vanaf boven wordt geladen, in tegenstelling tot het conventionele design waarbij de lamp vanaf de onderzijde wordt geplaatst. Zelfs wanneer de projector aan het plafond is gemonteerd, kan de lamp eenvoudig worden vervangen zonder de projector te demonteren van het plafond.

Elke projector is overigens voorzien van Acer EcoProjection waarmee het stroomverbruik tot zeventig procent wordt teruggebracht en op maat gemaakte energiebesparende configuraties kunnen worden ingesteld. Acer ExtremeEco verlengt de levensduur van de lamp tot tienduizend extra uur, bespaart op vervangingskosten en garandeert een betrouwbaar gebruik op lange termijn. Een minimaal bijgeluid van de ventilatie zorgt voor een duidelijke verstaanbaarheid van presentaties en entertainment.

Prijzen en beschikbaarheid

De Acer X1-serie is verkrijgbaar vanaf midden augustus. De X115H zal beschikbaar zijn vanaf 349 euro, de X125H vanaf 399 euro en de X135WH vanaf 479 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)