Yamaha combineert MusicCast Bar 40 met subwoofer

17 december 2019 2 Minuten 1 Reacties
Yamaha MusicCast Bar 40 SW

Yamaha heeft inmiddels een uitgebreide line-up MusicCast-producten, waaronder de MusicCast Bar 40 soundbar en de MusicCast SUB 100 subwoofer. Beide producten worden nu in één pakket ondergebracht voor een, volgens Yamaha, indrukwekkende bioscoopervaring.

De MusicCast BAR 40 is een volledig uitgeruste, slanke soundbar, onder meer voorzien van DTS Virtual:X. Deze techniek moet surroundgeluid van boven en de zijkanten simuleren. De soundbar kan voor de tv worden geplaatst of aan de muur worden gemonteerd. De Clear Voice-technologie haalt sprekers en dialogen naar de voorgrond en voor muziek beschikt de Bar 40 over een stereo- en muziekmodus. Via tal van aansluitopties, waaronder HDMI en Bluetooth, is de verbinding met verschillende bronnen zoals Blu-ray-players en gameconsoles mogelijk, evenals de weergave van muziek van mobiele apparaten. Dankzij HDMI-CEC en -ARC is de bediening ook mogelijk met de afstandsbediening van de tv.

De MusicCast SUB 100 is een compacte, maar krachtige subwoofer die de bioscoopervaring naar een hoger niveau moet tillen. Dankzij signaaloverdracht via WLAN kan de MusicCast SUB 100 vrij in de ruimte worden gepositioneerd, zonder kopzorgen over de bedrading. Wie echt surroundgeluid wil heeft die mogelijkheid met MusicCast Surround. Hiermee kan een paar MusicCast 20 streaming-luidsprekers via het Yamaha MusicCast Multiroom-systeem als achterwaarts gerichte surround-luidsprekers in de opstelling worden geïntegreerd. Ook de grotere streaming-luidspreker MusicCast 50 is compatibel.

Alle compatibele Yamaha-producten die met MusicCast verbonden zijn, staan met elkaar in contact. Zo komt het geluid terecht in iedere kamer, bediend via de app. Alle aangesloten bronnen zijn hiermee beschikbaar op ieder afspeelapparaat, de communicatie van de apparaten vindt draadloos plaats via WLAN.

Advertentie

De Yamaha MusicCast Bar 40 kost 499,00 euro, de Yamaha MusicCast SUB 100 is ook verkrijgbaar voor 499,00 euro. De aanbevolen prijs voor beide apparaten als bundel MusicCast BAR 40 SW bedraagt 899,00 euro.

Reacties (1)