Acties Gesponsord Audio Gesponsord door Teufel

Win één van de drie Teufel Real Blue TWS in-ears twv 149 euro

13 juni 2022 5 Minuten 1 Reacties
Teufel Real Blue TWS

Samen met Teufel geeft FWD maar liefst drie exemplaren van de Teufel Real Blue TWS in-ears weg. Wil jij kans maken? Lees dan snel verder en doe mee.

Wil jij ook onderweg genieten van je favoriete muziek en geen last hebben van omgevingsgeluid? Dan is dit de actie voor jou. Teufel en FWD geven namelijk drie exemplaren van de Teufel Real Blue TWS in-ears weg. Het enige dat jij hoeft te doen is de vraag onderaan dit artikel beantwoorden, je gegevens achterlaten en je maakt automatisch kans. Elke week tot juni mei trekken we één winnaar.

Teufel Real Blue TWS met noise cancelling

De Teufel Real Blue TWS zijn draadloze in-ear oordopjes die volgens de Berlijnse audiofabrikant tot acht uur geluid van topkwaliteit leveren, inclusief actieve ruisonderdrukking (ANC). De Teufel Real Blue TWS beschikken over lineare HD-drivers met grote membranen van 12 mm. Dit moet zorgen voor een extra breed frequentiebereik, nauwkeurige weergave van hoge tonen, warme middentonen en een krachtige bass. ANC filtert dankzij de microfoons aan de buitenkant het omgevingsgeluid weg. De actieve ruisonderdrukking is tevens voorzien van een transparantiemodus wanneer je dit nodig hebt. In plaats van omgevingsgeluiden weg te filteren worden deze juist versterkt. Handig voor bijvoorbeeld aankondigingen op treinstations of vliegvelden.

De draadloze in-ears beschikken over de nieuwste bluetooth 5.2 met AAC-standaard zodat je muziek in cd-kwaliteit kunt beluisteren van je favoriete streamingdiensten. In de oplaadcase kunnen de Real Blue TWS twee keer volledig worden opgeladen voor een totale speeltijd van 25 uur zonder ANC en 18 uur met ANC. Een enkele volledige lading gaat 8 uur mee met ANC uit en 6 uur met ANC aan. De draadloze in-ears beschikken over spatwaterbescherming, touchbediening en oordopjes van antibacteriële siliconen in vier maten. De Teufel Real Blue TWS zijn beschikbaar via www.teufelaudio.nl. De verkoopadviesprijs is 149,99 euro.

Advertentie

Maak kans op een Teufel Real Blue TWS

Jij kunt één van de drie Teufel Real Blue TWS oortjes winnen. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaande vraag beantwoorden, je gegevens invullen en wie weet win jij één van de drie exemplaren. Het antwoord op de vraag vind je op de website van Teufel. De winnaars worden willekeurig getrokken uit de inzendingen met correct antwoord. Met de winnaars wordt contact opgenomen en elke winnaar wordt onderaan dit artikel vermeld.

Winnaar week 1 (6 juni): Luc de Sutter
Winnaar week 2 (13 juni): Karel Boonstra
Winnaar week 3 (20 juni): Martin Eising

 

Actie is afgelopen.

 

 

 

Wedstrijdreglement

Hieronder vind je de actievoorwaarden en spelregels die gelden voor alle prijsvragen van 360 Publishing  B.V. Lees ze goed door en je bent volledig op de hoogte van de regels die gelden.

Actievoorwaarden en spelregels prijsvragen.
1. Prijsvragen worden uitgeschreven door 360 Publishing B.V. gevestigd te Beuningen. Op prijsvragen zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
2. Deelname aan prijsvragen is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u een email heeft gestuurd met de gevraagde gegevens of, indien van toepassing, een inschrijfformulier hebt ingevuld. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen.
3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een prijsvraag.
4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag.
5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.
6. De looptijd van de prijsvraag staat aangegeven in de beschrijving van de prijsvraag.
7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een prijsvraag persoonlijk geïnformeerd via het emailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.
10. 360 Publishing B.V. kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de prijsvraag wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
13. Indien kansspelbelasting moet worden betaald, zal 360 Publishing B.V. hiervoor zorg dragen.
14. Medewerkers van 360 Publishing B.V. zijn uitgesloten van deelname.
15. De persoonsgegevens die in het kader van prijsvragen worden verkregen, worden alleen gebruikt door 360 Publishing B.V. en de partij/merk waar 360 Publishing B.V. in de prijsvraag mee samen werkt voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.
16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door 360 Publishing B.V.
17. 360 Publishing B.V. handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
19. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
20. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de 360 Publishing B.V. per e-mail via ons contactformulier. U ontvangt zo snel als mogelijk via e-mail een reactie.

Voor het gebruik van persoonlijke data door ons en derden verwijzen we graag naar ons privacybeleid.

Reacties (1)