Western Digital lanceert WD TV Live Streaming Media Player met Spotify

08 oktober 2011 1 Minuut 0 Reacties
WD-TV-Live-mediaplayer

Western Digital heeft een nieuwe mediaspeler gelanceerd met de muziekdienst Spotify. De WD TV Live Streaming Media Player is de nieuwste in de reeks mediaspelers van het merk en biedt onder meer draadloze streaming van Full HD content, toegang tot internet radio, en toegang tot diverse online video-on-demand diensten.

Naast het streamen van foto’s, muziek en video’s binnen je thuisnetwerk en vanaf het internet is het ook mogelijk een externe harddisk, een foto- of videocamera en draagbare muziekspeler aan te sluiten. De WD TV Live Streaming Media Player ondersteunt nagenoeg alle populaire bestandsformaten, zowel voor video als voor audio. Diensten waar je via de mediaspeler toegang tot hebt zijn onder andere Netflix, Hulu Plus, Blockbuster, CinemaNow, Pandora, YouTube en Facebook.

De mediaspeler heeft onder andere een Ethernet, USB 2.0, HDMI, een composiet aansluiting en een optische audio-uitgang.

Via de nieuwe WD TV Live en de WD TV Live Hub Streaming Media Players hebben gebruikers met een Spotify Premium account onbeperkte on-demand toegang tot meer dan vijftien miljoen nummers in een hoogwaardige geluidskwaliteit. Via de mediaspelers kun je Spotify afspeellijsten aanmaken, beheren en delen met anderen via Facebook.

Advertentie

De nieuwe WD TV Live Streaming Media Player is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 119,00 euro. De Spotify functionaliteit is beschikbaar op de nieuwe WD TV Live-spelers evenals op de WD TV Live Hub Streaming Media Player met een ingebouwde harde schijf van 1 TB voor de lokale opslag van persoonlijke content. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Western Digital.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)