Water- en stofdichte JBL Charge 5 heeft 20 uur afspeeltijd

07 januari 2021 1 Minuut 0 Reacties
JBL Charge 5

JBL heeft de nieuwste toevoeging aan de JBL Charge-serie gepresenteerd. We zijn alweer toe aan de vijfde versie met de JBL Charge 5. Het ontwerp is vernieuwd en geheel water- en stofdicht gemaakt. Ook het geluid is verbeterd.

Nieuw ontwerp

JBL heeft het ontwerp van de bluetoothspeaker aangepast. Het is nog steeds een koker, maar iets minder rond en egaal dan de Charge 4. Zo is de onderkant naar de zijkanten toe breder gemaakt en is de bovenkant juist iets korter. De fysieke knoppen vinden we bovenop de speaker. De JBL Charge 5 beschikt over een racetrack-vormige driver, aparte tweeter en dubbele passieve radiatoren. Dit moet zorgen voor een helder geluid en een diepe bas. Volgens het bedrijf levert de speaker JBL Signature Pro Sound in een duurzaam ontwerp.

De bluetoothspeaker heeft een afspeeltijd van 20 uur en kan tevens dienst doen als powerbank van 7500 mAh om andere apparaten op te laden. Je kunt de speaker via JBL Partyboost koppelen aan andere draagbare JBL-luidsprekers om het geluid te versterken.

Deze nieuwe versie is voorzien van siliconen bumpers. Aan de zijkant vind je het kenmerkende logo van het bedrijf. De speaker maakt gebruik van bluetooth 5.1.

Advertentie

JBL Charge 5 – Prijs en beschikbaarheid

Je moet nog even twee maanden wachten om de JBL Charge 5 aan te schaffen. De bluetoothspeaker ligt vanaf maart 2021 in de winkels. Consumenten kunnen kiezen uit verschillende kleuren, namelijk zwart, blauw, grijs, rood, groen, blauw en camouflage. De bluetoothspeaker krijgt een adviesprijs van 179 euro.

JBLChargeLifestyle
Lees ook

Review: JBL Charge 5 – Niet spannend, wel oorverdovend goed


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)