Warpia’s draadloze StreamHD USB-HDMI adapter ondersteunt 1080p, 5.1 surround sound

04 januari 2011 1 Minuut 0 Reacties
warpia-streamhd

Dit is niet de eerste generatie van Warpia's USB naar HDMI adapter, maar met de eerste generatie waren niet veel mensen tevreden, mede doordat er geen ondersteuning voor audio was. De huidige generatie moet alles doen vergeten en ons dé oplossing bieden om HD content vanaf je PC naar je HD TV streamen.

De StreamHD is een USB naar HDMI adapter die 1080p content van elke willekeurige laptop of desktop met USB aansluiting kan streamen naar elke willekeurige TV met HDMI. Het apparaat kan overweg met materiaal met resoluties tot aan 1.920 bij 1.080 pixels en ons is verteld dat ook Hulu en Netflix content zonder problemen doorgestuurd kan worden.

Volgens Warpia is het aansluiten van de adapter erg simpel. De USB dongle gaat in je Windows PC en de receiver sluit je aan op je HDTV. HD materiaal en 5.1 surround sound kunnen verstuurd worden over een afstand tot 9 meter. Via Amazon zal de StreamHD binnenkort te bestellen zijn voor 169,99 dollar en daarbij krijg je ook een HDMI kabel en een S/PDIF (optische) kabel.

Reacties (0)