Tweede Sonos Sub nu toe te voegen aan Sonos-opstelling

08 december 2020 1 Minuut 1 Reacties
sonos-sub-groot

Sonos heeft laten weten dat het vanaf nu mogelijk is een tweede Sonos Sub toe te voegen aan je opstelling in de woonkamer.

Tweede Sonos Sub toevoegen

Audiofabrikant Sonos laat in een kort persbericht weten dat het vanaf nu mogelijk is een tweede Sonos Sub toe te voegen aan de opstelling die je in de woonkamer hebt staan. Heb je nu bijvoorbeeld al een Sub gekoppeld aan de Sonos Arc, Sonos Beam, Sonos Playbar, Sonos Playbase of Sonos Amp, dan kun je daar vanaf dit moment dus een tweede subwoofer van hetzelfde merk an toevoegen. De nieuwe feature is beschikbaar na een software-update die vanaf nu uitgerold wordt naar alle gebruikers van de audiosystemen voor in de woonkamer.

De Sonos Sub is een handige optie voor Sonos-gebruikers die een basslaag willen toevoegen aan films, series, tv-programma’s, en voor muziek als de televisie uitstaat. De mogelijkheid om twee Subs toe te voegen is een veelgevraagde functie door klanten van het merk en professionele installatiepartners. Het toevoegen van een tweede Sub is beschikbaar in de Sonos S2-app onder thuisbioscoopopstellingen. Een van de Subs in de setup zal een Sub (Gen 3) moeten zijn die de extra verwerkingskracht brengt. Om deze feature te krijgen, dien je de nieuwste Sonos-software te downloaden en je systeem te updaten.

De Sub is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 799 euro. Mocht je meer willen lezen over de subwoofer, dan kun je onze recensie erop naslaan. Daarin vind je ook meer informatie over de Sonos Arc en de surroundopstelling met Sonos One-speakers.

Beoordeling


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Sander

Sander
08 december 2020 om 14:40

Waarom zou je dat willen? Wat is het voordeel daarvan?
Ik heb momenteel een Sonos Sub gekoppeld aan mijn Arc en 2 play one’s en de bass staat al standaard op -2.

Inloggen