TP Vision brengt draadloze Philips Fidelio T1 oordopjes uit

31 augustus 2021 1 Minuut 0 Reacties
Philips Fidelio T1

TP Vision brengt premium Philips Fidelio T1 oordopjes op de markt. Deze in-ears met ANC moeten premium sound leveren dankzij de 10 mm dynamische drivers.

TP Vision komt met nieuwe draadloze in-ears in de Fidelio-collectie. De Philips Fidelio T1 TWS headphones zijn uitgerust met 10mm dynamische en gebalanceerde drivers. Deze moeten een rijk en gedetailleerd geluidsbeeld brengen met een diepe en gedetailleerde bas en snelle en gedetailleerde respons van de armatuurmodule. Er is Advanced Hybrid Noise Cancelling Pro+ aanwezig om een goede geluidskwaliteit te geven in zelfs de meest luidruchtige omgevingen. Drie microfoons per oordopjes zorgen voor een maximaal resultaat op het gebied van ruisonderdrukking, waarbij je volop rust kunt ervaren in de meest rumoerige omgevingen.

De Philips Fidelio T1 zijn ontworpen voor iedereen. Dankzij de opname van zes siliconen- en drie Comply schuimoordoppen kan iedereen beschikken over een uitstekende pasvorm en optimaal oorcomfort. Er is gekozen voor natuurlijke materialen, waaronder geborsteld metaal en duurzaam Muirhead-leer voor een hoogwaardig design.

Philips Fidelio T1

Bluetooth 5.2, Google Fast Pair en LDAC-ondersteuning

Bluetooth 5.2 met Google Fast Pair is aanwezig met LDAC support voor een hoge resolutie geluidskwaliteit. Zo kun je razendsnel verbinden en is er ondersteuning voor muziek in een hoge resolutiekwaliteit. Via tapcontrols kun je gemakkelijk muziek pauzeren of de volgende track starten en ook stemassistenten zijn beschikbaar. Een IR-sensor weet wanneer je de oordopjes draagt en zal automatisch de muziek pauzeren wanneer je een oordopje uit je oor haalt. Via een aanwezige rolschakelaar kun je beide oordopjes ook afzonderlijk in mono gebruiken.

Advertentie

De batterij gaat, met ANC aan, ongeveer 9 uur mee. Via de draadloze oplaadcase heb je in totaal 25 uur aan muziek tot je beschikking. Volledig opladen duurt twee uur, terwijl vijftien minuten laden al garant staat voor een uur luisteren. Dankzij IPX4 zijn ze ook voor een groot deel bestand tegen water.

Prijs en beschikbaarheid

De Philips Fidelio T1 is beschikbaar in zwart of zilver. Vanaf december zijn ze verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 299 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)