Teufel Raumfeld Cube: Wi-Fi speakers met ingebouwde versterker

04 december 2013 1 Minuut 0 Reacties
Teufel-Raumfeld-Cube

Teufel Audio uit Berlijn heeft inmiddels een aardig aanbod streamingproducten in de Raumfeld-serie en deze week wordt het aanbod wederom uitgebreid met de Raumfeld Cube.

Teufel Raumfeld Cube

Deze nieuwe draadloze luidsprekers spelen muziek van het internet of uit de eigen digitale muziekverzameling draadloos en in, volgens de fabrikant, hoge kwaliteit af. De digital-analoog-converter zorgt dat de muziekbestanden zonder kwaliteitsverlies worden weergegeven, terwijl de coaxial drivers muziek moeten weergeven op hoog niveau. Ook zien we het kenmerkende Raumfeld design met de kubusvormige behuizing terug.

Teufel zet met de Raumfeld Cube twee streaming luidsprekers op de markt welke beschikken over een ingebouwde 70 Watt Bi-amping versterker en hoogwaardige streaming-technologie. De Cube ondersteunt verschillende streaming opties, waaronder internetradiostations, en speelt audioformaten met hoge resolutie, zoals FLAC en WAV, draadloos direct uit het eigen netwerk of van smartphone of tablet af. De digital time alignment corrigeert de looptijd van de midden- en hoge tonen en moet zorgen voor optimale weergave van muziek. De basweergave bereikt dankzij de double-bass-reflex poorten een grensfrequentie van 62 Hz tot 20 Hz.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)