Teufel Musicstation speelt muziek af via streamingdiensten, cd’s en meer

17 november 2020 1 Minuut 0 Reacties
teufel-musicstation-1

Teufel heeft de Teufel Musicstation aangekondigd. Dit is een stereoluidspreker die ondersteuning aanbiedt voor cd's, streamingdiensten en meer.

Dit is de Teufel Musicstation

De Teufel Musicstation is een stereosysteem met in totaal zes speakers en een vermogen van 100 watt. Het apparaat biedt verschillende mogelijkheden aan met betrekking tot het afspelen van muziek. Zo is er ondersteuning voor cd’s, maar ook voor muziekstreamingdienst en radio (zowel fm als dab+). Je kunt het systeem bovendien op drie manieren bedienen: met de knoppen op het apparaat, met de meegeleverde afstandsbediening of via de gratis app van Teufel, die beschikbaar is voor zowel Android als iOS.

De Teufel Musicstation heeft een koptelefoon en een usb-aansluiting en beschikt over bluetooth 5.0 (met support voor aac en aptX), Google Home-integratie en wifi. Daarnaast is Amazon Alexa aanwezig op het apparaat. Het stereosysteem speelt de volgende bestanden af: flac, mp3, wav en wma en doet dat vanaf een cd, cd-r en cd-rw. Verder is er een alarmfunctie en kun je rekenen op dab+, fm en internetradio. Je kunt tot dertig zenders programmeren, waardoor je binnen no-time toegang hebt tot de content waar je graag naar luistert. Ook is er directe ondersteuning voor Amazon Music en Spotify.

Prijs en beschikbaarheid

De Teufel Musicstation is per direct in een witte of zwarte variant verkrijgbaar via www.teufelaudio.nl voor 499,99 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)