Teufel lanceert Ultima 20 Complete 2.1-kanaals speakerset

02 mei 2016 1 Minuut 0 Reacties
Teufel-Ultima 20 Complete-1

Teufel presenteert vandaag met de Ultima 20 Complete een compleet hifi-pakket dat garant moet staan voor een beter televisie- en muziekgeluid. De Ultima 20 Complete bestaat uit een draadloze subwoofer, een speakerset en een CoreStation Compact als 2.1-receiver.

De speakers van de Ultima 20 Mk2 zijn op zichzelf al prima speakers, maar door de toevoeging van de subwoofer heeft dit koppel nu nog meer dynamiek. Tel daar de CoreStation Compact bij op en de 2.1-set is een allround set. De compacte receiver, die zo groot is als een half A4’tje, is gemakkelijk aan te sluiten op alle apparaten in zijn omgeving. Zo zorgt onder meer Bluetooth 4.0 ervoor dat laptops, smartphones en tablets hun audio draadloos kunnen versturen naar de receiver. Zijn er andere HDMI-apparaten aan de tv gekoppeld, zoals een Playstation 4, Apple TV of een blu-rayspeler, dan loopt het geluid van deze devices via de CoreStation naar de Teufel-speakers.

Een ander voordeel van de nieuwe CoreStation Compact, is de draadloze verbinding met de subwoofer. Deze hoeft alleen maar aangesloten te worden op de stroom en kan vervolgens overal in de kamer worden geplaatst. De speaker levert een geluid met tonale toppunten van 43 Hz ondergrens-frequentie, 106 dB maximum SPL en heeft een maximale output van 100-watt.

De boekenplankspeakers Ultima 20 Mk2 beschikken over een 25-mm grote dome-tweeter en 165-mm midbass-driver in een 2-kanaals opbouw. De luidsprekers hebben een breed en uitgebalanceerd frequentiebereik met een lichte klemtoon op de lagere tonen. Het hoge vermogen garandeert volgens de fabrikant een vervormingsvrije sound in ruimtes tot zo’n 40 m².

Advertentie

De Ultima 20 Complete 2.1-Set is per direct verkrijgbaar voor een prijs van 699,99 euro in de webshop van Teufel. De set is leverbaar in de kleuren zwart en wit, bij het pakket wordt een 15 meter lange luidsprekerkabel en een 1,5 meter HDMI-kabel meegeleverd.

Reacties (0)