Teufel lanceert MusicStation-speaker met cd-speler, Bluetooth en radio

09 december 2014 1 Minuut 0 Reacties
Teufel-MusicStation

Teufel introduceert deze week een nieuwe alles-in-één speaker. De Teufel MusicStation is een intelligent hifi-systeem dat vrijwel overal kan worden geplaatst of gemonteerd en geschikt is voor het afspelen van cd’s, muziek op USB, FM radio, line-in en audiofiles vanaf elk apparaat met Bluetooth-connectie.

Teufel MusicStation

De MusicStation is voorzien van een stereo weergave door twee breedband drivers en twee sidefire subwoofers. Dankzij Bluetooth 3.0 met aptX codec wordt muziek zonder kwaliteitsverlies draadloos afgespeeld. Nadat een smartphone, tablet, pc of ander apparaat met Bluetooth met de MusicStation is verbonden, kan elk audiosignaal worden afgespeeld; Spotify, YouTube, iTunes, Facebook, Apps, games en alle muziek die op het apparaat is opgeslagen. Bluetooth 3.0 garandeert een draadloze muziekoverdracht over een afstand tot ongeveer 10 meter.

De MusicStation is dankzij het compacte design in elke ruimte te plaatsen. De speaker past volgens de Duitse fabrikant op een sideboard, boekenplank of kan aan de muur worden bevestigd. Met de meegeleverde afstandsbediening kan de gewenste bron worden uitgekozen. De MusicStation schakelt zichzelf automatisch uit wanneer er geen muziek meer wordt afgespeeld.

Prijs en beschikbaarheid

De Teufel MusicStation is per direct verkrijgbaar in de webshop van Teufel voor een prijs van 349,99 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)