Teufel lanceert draagbare Boomster Bluetooth speaker

26 november 2014 1 Minuut 0 Reacties
Teufel-Boomster-feature

Teufel introduceert deze week weer een nieuwe speaker, deze keer een draagbare variant die gaat onder de naam Boomster. De Teufel Boomster is een Bluetooth-speaker met ingebouwde subwoofer, een oplaadbare batterij en een draagbaar design.

Teufel Boomster

De Boomster beschikt over een 3-kanaals opbouw; twee tweeters, twee midrange drivers en een subwoofer subwoofer. De Class D versterker beschikt volgens de fabrikant over voldoende vermogen om ook grotere ruimtes te vullen met volle klanken.

De luidspreker gebruikt Bluetooth om muziek draadloos af te spelen vanaf een smartphone, tablet, portable mediaspeler of laptop. Dankzij Bluetooth 4.0 met aptX wordt muziek draadloos in CD-kwaliteit gestreamd. Zo speelt de Boomster online muziekdiensten af zoals Spotify, Deezer, Napster, maar ook YouTube en natuurlijk opgeslagen muziek op smartphone, tablet of notebook. Muziek kan met een afstand tot 10 meter tussen muziekbron en de Boomster worden afgespeeld.

Naast Bluetooth kan de speaker ook via minijack worden aangesloten op muziekspelers die niet over Bluetooth beschikken. Dankzij een ingebouwde microfoon kan de speaker ook worden gebruikt voor handsfree bellen. De speaker is voorzien van een FM radio receiver en de ingebouwde en oplaadbare accu moet voor een batterijduur van ongeveer 10 uur zorgen. Het is bovendien mogelijk om normale AA (penlight) batterijen te gebruiken als de oplaadbare batterij leeg is.

Prijs en beschikbaarheid

De Teufel Boomster heeft een verkoopprijs van 299,99 euro en is per direct in de webshop van Teufel te bestellen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)