Teufel introduceert slanke Cinebar Duett soundbar

07 december 2017 2 Minuten 0 Reacties
Teufel-Cinebar-Duett

Teufel introduceert vandaag de Cinebar Duett, een slanke soundbar met tien high performance drivers en een subwoofer met een volle basweergave.

De drivers aan de zijkant van de soundbar moeten samen met de door Teufel ontwikkelde Dynamore Ultra-technologie voor een omringend geluid zorgen.

Teufel Cinebar Duett

De slanke behuizing van de Teufel Cinebar Duett biedt onderdak aan acht midrange speakers en twee tweeters. Het wooferaspect wordt waargenomen door de draadloos verbonden Duett-partner, die met zijn 165 mm downfire subwoofer een basweergave tot 33 Hz biedt. De twee drivers aan de zijkant van de soundbar zorgen samen met de Dynamore Ultra-technologie voor een ruimtelijk geluid.

De Cinebar Duett is in een paar minuten gebruiksklaar. Bij moderne televisies volstaat een kabelverbinding via HDMI ARC. Deze aansluitingsmethode maakt het mogelijk om zowel de televisie als de soundbar te bedienen met de tv-afstandsbediening via CEC (Consumer Electronics Control). Het is ook mogelijk om de televisie aan te sluiten op de optische digitale ingang van de soundbar. Daarnaast zijn een HDMI- en een mini-connector beschikbaar voor externe geluidsdragers. De subwoofer kan op elke gewenste plek in de woonkamer worden opgesteld. Met een simpele druk op een knop wordt automatisch een verbinding tussen de soundbar en subwoofer tot stand gebracht. Als de televisie op een televisiemeubel is opgesteld, kan de Cinebar Duett daar voor worden gepositioneerd. De bevestigingselementen aan de achterzijde bieden de mogelijkheid van directe wandmontage.

De Cinebar Duett kan met een druk op een knop in de nachtmodus worden gezet. Een dynamische compressor dempt alle luide tonen en zorgt voor een lichte versterking van zacht geluid. Dit zorgt ook bij een laag volume voor optimale verstaanbaarheid. De afstandsbediening bevat speciale knoppen voor drie geluidsmodi: film, gesproken woord en muziek. Muziek kan afgespeeld worden vanaf een smartphone, tablet of computer via bluetooth 4.0 met aptX.

Prijs en beschikbaarheid

De Cinebar Duett is per direct verkrijgbaar in een zwarte of zwart-witte uitvoering vanaf een prijs van 599,99 euro via de webshop van Teufel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)