Teufel Concept C: een 2.1-kanaals luidsprekersysteem voor de pc

02 juni 2015 1 Minuut 0 Reacties
Teufel-Concept-C-1

Teufel introduceert deze week de Concept C, een 2.1-kanaals luidsprekersysteem dat speciaal ontwikkeld is voor bij de pc. Bij dit systeem wordt volgens de Duitse fabrikant extra aandacht besteed aan het totale speelveld van multimedia content: muziek, films en games.

De Teufel Concept C beschikt over een geïntegreerde geluidskaart die zorgt voor een optimale weergave van de inkomende signalen. Dankzij de Bluetooth aptX-connectie kan ook muziek van mobiele apparaten weergegeven worden. Zowel de bronselectie als het aanpassen van het volume zijn middels de bijgeleverde Puck-Control afstandsbediening mogelijk.

Het systeem beschikt over twee 25 Watt luidsprekers en een 200 mm subwoofer. Via de meegeleverde USB-kabel wordt de pc met de subwoofer verbonden. De beide satellieten worden eveneens op de subwoofer aangesloten. Daarnaast beschikt de Concept C over een microfoon- en cinch-aansluiting.

De Concept C is een compact luidsprekersysteem. Zo vinden de satellieten hun plek op een tafel of boekenplak en kunnen ze dankzij de ingebouwde ophangmogelijkheid aan de muur worden gemonteerd. Het basfundament van de subwoofer komt het best tot zijn recht onder een tafel. De kabel die benodigd is om de satellieten op het systeem aan te sluiten wordt in een lengte van vijftien meter meegeleverd.

De Concept C is per direct verkrijgbaar in de webshop van Teufel Audio voor de prijs van 299,99 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)