Teufel Airy Sports is een in-ear koptelefoon voor sporters

06 oktober 2020 2 Minuten 0 Reacties
teufel-airy-sports

Tijdens het sporten is het fijn om naar muziek te kunnen luisteren. De Teufel Airy Sports is een koptelefoon die daarbij kan helpen.

Dit is de Teufel Airy Sports

De Teufel Airy Sports is een in-ear bluetooth koptelefoon, bedoeld voor mensen die veel met sport bezig zijn. Het apparaat beschikt over de “kenmerkende” Teufel-sound, wat mogelijk betekent dat er dus een flinke bas aanwezig is. De accu van de accessoire gaat zo’n 25 uur mee. Ook kan de Airy Sports best tegen wat water en zweet dankzij het ipx7-certificaat. Je kunt hem ook in het zwembad gebruiken. De passtukken zijn vervangbaar en gemaakt van zacht, antibacteriele siliconen.

Wanneer je de Teufel Airy Sports combineert met de gratis headphonesapp van Teufel, dan krijg je toegang tot een equalizer. Daarmee pas je de instellingen van de muziekweergave in een handomdraai aan. De app heeft nog een handige functie, genaamd ShareMe. Met die functie is het mogelijk een tweede set Airy Sports te koppelen aan dezelfde app, zodat beide koptelefoons dezelfde muziek afspelen. Handig voor wanneer je met iemand sport of handig voor wanneer je samen naar muziek luistert in de trein.

Verder is de Teufel Airy Sports voorzien van een compacte, inline afstandsbediening. Daarmee regel je het volume, neem je een telefoongesprek aan en verander je de muziekweergave. Ook kun je stemassistenten raadplegen door de pauzeknop een aantal seconden ingedrukt te houden. Je kunt dan instellen of je door Siri of de Google Assistent te woord wil staan. Telefoongesprekken moeten overigens goed verstaanbaar zijn, aangezien Qualcomms cVc-technologie aanwezig is. Niet alleen wordt het omgevingsgeluid hiermee onderdrukt, ook verbetert die technologie de gesprekskwaliteit.

Prijs en beschikbaarheid

De Teufel Airy Sports is via www.teufelaudio.nl per heden verkrijgbaar voor een 119,99 euro in de kleuren Steel Blue en Night Black. Teufel heeft drie aanvullende kleuropties in productie die binnenkort verkrijgbaar zijn: Moon Gray, Coral Pink en Arctic Blue. Elke koptelefoon wordt in een compact en handzaam hard etui geleverd, samen met een oplaadkabel en drie paar oorpasstukken van uiteenlopende grootte.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)