Speakers van Sonos te bedienen vanuit lockscreen iOS

22 juni 2016 1 Minuut 0 Reacties
sonos-new-logo

Het is vanaf nu mogelijk de speakers van Sonos te bedienen vanuit het vergrendelingsscherm van je iOS-apparaat, zoals een iPhone. Dat betekent dat je nu nummers kunt pauzeren, activeren en vooruit kunt spoelen en meer, zonder daarvoor je iOS-apparaat te hoeven ontgrendelen.

Download de nieuwste versie van de app van Sonos

Sonos heeft deze week eindelijk de iOS-applicatie van een handige feature voorzien, waar iOS-bezitters met Sonos-speakers even op hebben moeten wachten. Het is nu mogelijk de speakers te bedienen vanuit het vergrendelingsscherm op iOS: je kunt nummers dus activeren, pauzeren, skippen en meer, zonder daarvoor je iPhone of iPad te hoeven ontgrendelen. Het zijn weliswaar dezelfde soort knoppen die je ook op soortgelijke apps en op andere platformen vindt; desondanks hebben iOS-bezitters hier toch een tijd op zitten moeten wachten.

Daarnaast heeft de fabrikant ook andere functies toegevoegd aan de iOS-app. Zo kunnen mensen met een moderne iPad genieten van features als Split View en Slide Over, waardoor je de app naast een andere applicatie kunt laten draaien, en enkele 3D Touch-functionaliteiten voor de iPhone 6S (Plus). Zo moet je sneller bij je muziek komen. Op de nieuwe iPhone is het bijvoorbeeld mogelijk direct je muziek af te spelen vanaf de homescreen. De nieuwste update voor de app van Sonos is nu te downloaden uit de App Store.

Sonos

Reacties (0)