Sony h.ear-productlijn uitgebreid met drie producten

06 januari 2016 2 Minuten 0 Reacties
sony-h.ear-producten

Sony heeft op de CES-beurs drie nieuwe h.ear-producten aangekondigd, die straks verkrijgbaar zijn in vijf opvallende kleuren. De kleine draadloze speaker beschikt over hi-res audio en connectiviteit met Google Cast en Spotify Connect.

Sony h.ear: drie nieuwe producten aan de lijn toegevoegd

Sony heeft drie nieuwe h.ear producten aangekondigd tijdens CES 2016. De De nieuwe modellen maken gebruik van LDAC, een codeertechnologie voor de overdracht van hi-res audio. LDAC ondersteunt verschillende overdrachtssnelheden, afhankelijk van de draadloze omgeving. Zo geniet de gebruiker van geluid met een overdrachtssnelheid van 990 kbps (ongeveer driemaal de data-overdacht van ten opzichte van standaard Bluetooth-streaming). Het eerste product is de kleine, draadloze speaker genaamd de h.ear go.

Dit model moet een krachtig geluid geven dankzij een hi-res speaker van 35 mm. De linker- en rechterspeakers worden aangevuld met twee passieve radiators, die de respons in de lage tonen optimaliseren. Ook zijn de h.ear go-speakers uitgerust met extra bass-functies voor lage tonen. De speaker ondersteunt Google Cast, Spotify Connect en Sony Multi-room via de SongPal-app. Gebruikers maken eenvoudig verbinding met een smartphone of tablet via Bluetooth en NFC. Tevens is het mogelijk om USB-B en Audio In als audiobron te gebruiken.

Een accuduur van twaalf uur zorgt ervoor dat de h.ear go ook onderweg goed te gebruiken is. In de woonkamer kan h.ear go worden geïntegreerd in een Multi-room oplossing. Via de SongPal-app van Sony zijn twee h.ear go-systemen te verbinden voor een draadloos stereogeluid of als draadloze luidsprekers om een thuisbioscoopsysteem te creëren.

Dan hebben we nog twee koptelefoons: h.ear on Wireless Noise Cancelling en h.ear in Wireless. Digitale ruisonderdrukking (Noise Cancelling) voor de eerstgenoemde zorgt ervoor dat omgevingsgeluid gefilterd wordt. Deze technologie analyseert continu het omgevingsgeluid in de omgeving van de gebruiker en selecteert automatisch de meest doeltreffende ruisonderdrukkingsmodus. De koptelefoon heeft een batterij die tot twintig uur meegaat. De h.ear in Wireless beschikt over een microfoon en HD-spraakondersteuning tijdens het bellen.

Prijs en beschikbaarheid

Het nieuwe h.ear-assortiment van Sony is vanaf het voorjaar van 2016 beschikbaar in de Benelux.

  • De h.ear on Wireless NC heeft een consumentenadviesprijs van 300 euro.
  • De h.ear in Wireless heeft een consumentenadviesprijs van 180 euro.
  • De h.ear go heeft een consumentenadviesprijs van 250 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)