‘Sonos werkt aan tweede speaker met bluetooth’

08 februari 2021 1 Minuut 0 Reacties
sonos-speaker

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Sonos aan een nieuwe, compacte speaker met ondersteuning voor bluetooth.

Sonos werkt momenteel aan een nieuw product, waar we mogelijk snel meer over zien. De speaker is namelijk gespot bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond. Dit is de plek waar veel elektronische producten, die draadloze technologie aan boord hebben, gecontroleerd worden voordat ze uitgebracht kunnen worden.

Nieuwe Sonos-speaker

Het gaat om een draagbare speaker met een accu aan boord, aldus de documentatie. Op de afbeeldingen is te zien dat de speaker opgeladen wordt via een oplaaddock, net zoals de Sonos Move, en beschikt over zowel bluetooth en wifi. Het gaat in dit geval om wifi 5, niet om wifi 6.

Verder is uit de beschikbare informatie op te maken dat de nieuwe speaker minder energie verbruikt dan de Move, waardoor nu de gedachte leeft dat het om een compact model gaat. Daarnaast wordt op de afbeeldingen een speaker getoond in de vorm van een cilinder. Mogelijk gaat die dan dus lijken op bijvoorbeeld de JBL Link Portable.

Advertentie

Hoewel de Sonos Move een prima speaker is, heeft het apparaat ook wat nadelen als het gaat om een draagbaar apparaat. Het is namelijk een zware en logge speaker, die je dus niet zo gemakkelijk meeneemt als je zelf zou willen. Een compacter en lichter model kan dat probleem oplossen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)