Sonos Move 2: waterbestendige speaker met stereogeluid

06 september 2023 1 Minuut 0 Reacties
Sonos Move 2 lifestyle

Sonos heeft zojuist de Sonos Move 2 gepresenteerd. Deze tweede generatie van de draagbare Move-speaker beschikt over een breed stereogeluid en een flink verbeterde batterijduur.

Volgens Sonos zit de Move 2 boordevol geluidsinnovatie en duurzame ontwerpverbeteringen. Deze draagbare speaker komt met een volledig vernieuwde akoestische architectuur en bestaat drie D-klasse versterkers om de geluidsbeleving kracht bij te zetten. Dubbele tweeters zijn aanwezig voor het produceren van een breed stereogeluid en de mid-woofer zorgt voor de diepe bas.

Je kunt zowel bluetooth en wifi tegelijk gebruiken. Zo kun je muziek streamen via bluetooth naar twee wifi-gekoppelde Move 2-speakers voor een nog groter geluidsveld. Uiteraard is het ook mogelijk om te groeperen met de Sonos-speakers in huis. Dit model beschikt over automatische Trueplay-tuning waarbij far field-microfoons via beamforming het geluid optimaliseren voor iedere omgeving.

Speaker voor buiten

De Sonos Move 2 is echt een speaker voor buiten. Zo beschikt dit model over een batterijduur tot 24 uur (twee keer zoveel afspeeltijd als de vorige generatie) en je kunt via de usb-c-poort ook gewoon je telefoon opladen. Je kunt zelfs de batterij verwijderen en vervangen in het kader van extra duurzaamheid. De speaker beschikt over een IP56-rating en is daardoor bestand tegen waterspatten, regen, vuil, zonlicht en zelfs tegen vallen. Sonos Voice Control, Amazon Alexa, Sonos-app, AirPlay 2 en bluetooth zijn beschikbaar om muziek af te spelen, te pauzeren, de batterijlading te controleren en meer. Via de Sonos-app heb je ook een aanpasbare equalizer tot je beschikking. De speaker zelf is ook uitgerust met een capacitieve volumeregelaar.

Prijs en beschikbaarheid

De Sonos Move 2 is niet alleen in het zwart en het wit verkrijgbaar, maar ook in de nieuwe olijfgroene kleur. Vanaf 20 september is de draagbare speaker van Sonos verkrijgbaar voor 499 euro.

Reacties (0)