Sonos introduceert inbouwspeakers Sonos Architectural by Sonance

05 februari 2019 2 Minuten 2 Reacties
sonos-inbouw

Sonos presenteert de Sonos Architectural by Sonance-speakers, een collectieve passieve inbouwspeakers die werken met Sonos Amp. De Sonos In-Wall by Sonance en de Sonos In-Ceiling by Sonance zijn vanaf nu te reserveren op de website van de speakerfabrikant.

Sonos Architectural by Sonance inbouwspeakers

Sonos introduceert de Sonos Architectural by Sonance-speakers. Deze collectie passieve inbouwspeakers is ontworpen in samenwerking met Sonance en werkt samen met de Sonos Amp-versterker. De Sonos In-Wall by Sonance en de Sonos In-Ceiling by Sonance zijn vanaf nu te reserveren op sonos.com en vanaf 26 februari 2019 leverbaar. De Sonos Outdoor by Sonance-speakers zijn verkrijgbaar in april 2019. De speakers moeten een “kristalhelder geluid, gelijkmatige geluidsdekking en veel gebruiksgemak” kunnen aanbieden.

In combinatie met de Amp maakt de hardware van de In-Ceiling- en de In-Wall-speakers het gebruik van Trueplay mogelijk. Trueplay zorgt ervoor dat je muziek even goed klinkt, waar de speaker ook staat. Dit komt doordat de software rekening houdt met de omvang, indeling en aankleding van de kamer waarin de speakers zich bevinden en automatisch de equalizer aanpast voor een optimaal geluid. De Outdoor-speaker is de eerste Sonos-speaker voor gebruik buitenshuis en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Ook zorgt de combinatie ervoor dat de speakers van Sonos Architectural by Sonance alle aspecten van het Sonos-systeem hebben, zoals een gratis Android- en iOS-app die werkt met al je favoriete streamingservices, AirPlay 2-bediening, regelmatige software-updates en de mogelijkheid om extra Sonos-speakers en -componenten aan je systeem toe te voegen. Eén Sonos Amp kan tot drie Sonos Architectural-speakersets versterken, die beschikken over een dynamische basverwerking die lage frequenties mooier moet laten klinken.

Advertentie

Prijzen

De In-Ceiling-speakers, die 699 euro per set kosten, voorzien elke kamer van muziek en zijn ideaal als je wilt genieten van een ruimtelijk geluid. Ze zijn ook voorzien van speciaal ontworpen ronde – of optionele vierkante – grilles die in dezelfde kleur als het plafond zijn te verven. De In-Wall-speakers, die 699 euro per set kosten, leveren gericht geluid voor je homecinema. Net als de In-Ceiling-speakers hebben deze speakers ook speciaal ontworpen grilles die in dezelfde kleur als het plafond zijn te verven. De Outdoor-speakers kosten 899 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Pieter

Pieter
05 februari 2019 om 18:22

Maar zijn ze zoveel anders dan andere inbouwspeakers? Je kan elke passieve speaker aansluiten op een sonos amp. Zullen best aardig klinken maar het lijkt wel een beetje op een sonos-tax bij deze speakers, helemaal als ze passief zijn.

Inloggen


05 februari 2019 om 21:23

Ze zijn afgestemd op de Amp, maken gebruik van Sonos-designs (grille bijvoorbeeld) en komen met Sonos-drivers.

Inloggen