Sonos introduceert draadloze Sonos SUB subwoofer

22 mei 2012 1 Minuut 0 Reacties
Sonos-SUB

Sonos kondigt vandaag de Sonos SUB aan, een draadloze subwoofer die een extra dimensie aan het Sonos Wireless Hifi System toe moet voegen met diepe en intense klanken. De Sonos SUB moet volgens de fabrikant uitblinken in een eenvoudige installatie, een fraai design en een diep en volledig digitaal geluid.

De SUB kan overal in huis geplaatst worden want het enige wat je nodig hebt is een stopcontact. Daarbij kun je de subwoofer zowel horizontaal als verticaal plaatsen zonder aan kwaliteit te hoeven inleveren. Eenmaal geplaatst druk je op de knop en volg je de aanwijzingen op je controller. De SUB wordt draadloos verbonden met je andere Sonos componenten en enkele minuten nadat je hem hebt uitgepakt kun je van de diepe klanken genieten.

Qua interne specs krijg je twee tegenover elkaar geplaatste force-cancelling luidsprekers. Deze moeten ervoor zorgen dat het geluid en de energie van de muziek luid en glashelder overkomen, zonder dat de behuizing meetrilt. Via DSP (Digital Signal Processing) doen de filterinstellingen, de actieve EQ en de vertragingscorrectie digitaal hun werk, zonder verlies van kwaliteit of energieverbruik. Ook beschikt de SUB over een tweewegs akoestische poort, speciaal getuned voor een optimaal akoestisch volume van de SUB en een krachtige basresonantie.

Advertentie

Je kunt de SUB bedienen met je computer, smartphone of tablet. Hiervoor download je de gratis controller apps van Sonos voor Android, iPad, iPhone, Mac of pc. De SUB werkt alleen met Sonos spelers met ingebouwde versterker: de CONNECT:AMP, ZonePlayer 120, ZonePlayer 100, PLAY:5 en PLAY:3. De SUB werkt niet met CONNECT, ZP90 of ZP80.

De SUB is vanaf 19 juni 2012 verkrijgbaar in een hoogglans uitvoering van zwarte pianolak voor 699 euro. Een matzwarte uitvoering van de SUB is beschikbaar vanaf oktober 2012 voor 599 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)