Slimme oplaadcase van JBL komt ook naar Live TWS 3-serie

08 januari 2024 1 Minuut 0 Reacties
JBL Live TWS 3

JBL kondigt de nieuwe JBL Live TWS 3-serie aan. De nieuwe oordopjes komen met de slimme oplaadcase met display.

Vorig jaar maakten we kennis met de JBL Tour Pro 2. Draadloze oortjes met een unieke oplaadcase met een display. Dit slimme led-touch-display van 1,45-inch op de oplaadcase liet je je muziek beheren, oordopjes aanpassen en berichten en oproepen van je telefoon ontvangen. Nu maakt deze unieke oplaadcase ook de opwachting bij nieuwe en goedkopere draadloze oortjes van het merk bij de vandaag aangekondigde JBL Live TWS 3-serie. JBL kondigt vandaag de Buds, Beam en Flex aan. Drie nieuwe setjes draadloze oordopjes met de Smart Charging Case.

De nieuwe oortjes vallen onder de JBL Live TWS 3-serie. De oortjes beschikken over True Adaptive Noise Cancelling, een Ear Canal Test via de JBL Headphones-app voor gepersonaliseerd geluid, ondersteuning voor Hi-Res audio, JBL Signature Sound, Bluetooth 5.3 met LE en keuze uit de kleuren paars, blauw, zilver en zwart. Ook zijn ze waterbestendig dankzij IP 55.

De nieuwe oortjes zijn dus identiek qua hardware, maar beschikken toch over een andere vorm. Voor elk wat wils. De Flex zijn traditionele (hard) oordoppen met steeltje. De Beam zijn steeltjes met zachte siliconen oortjes en de Buds zijn de moderne en veel kleinere oortjes.

Prijs en beschikbaarheid

De drie nieuwe modellen van de JBL Live TWS 3-serie zijn vanaf juni 2024 verkrijgbaar. De prijs van de Buds, Beam en de Flex bedraagt 199,99 euro.

Lees meer over JBL.

Reacties (0)