Skullcandy lanceert Crusher Evo: 40 uur luisteren zonder opladen

03 september 2020 1 Minuut 0 Reacties
kullcandy Crusher Evo

Skullcandy lanceert per direct een nieuwe editie in de Crusher-reeks. Het gaat om de Crusher Evo, een nieuwe hoofdtelefoon die volgens Skullcandy een ongeëvenaarde en diepe audio-ervaring moet bieden. Je kunt tot 40 uur muziek luisteren met deze bluetooth-hoofdtelefoon zonder opladen.

De unieke audio-ervaring moet met name komen van twee opvallende audio-ontwikkelingen. Ten eerste Sensory Haptic Bass, een gepatenteerde technologie van het bedrijf, en ten tweede Personal Sound van Audiodo.

Sensory Haptic Bass

De Sensory Haptic Bass biedt multidimensionale-haptische vibratiepatronen over een breder bereik van basfrequenties. Hiermee hoor je de bas niet alleen, maar kun je deze ook daadwerkelijk voelen. Voor de Crusher Evo is deze technologie nog verder verfijnd, waarmee Skullcandy de gebruiker een nog diepere ervaring wil meegeven.

Personal Sound

Personal Sound van Audiodo is een samenwerking met het Zweedse bedrijf Audiodo en creëert een persoonlijke geluidservaring. Hiermee wordt de geluidservaring van de Crusher Evo geoptimaliseerd en gepersonaliseerd aan het gehoorprofiel van de gebruiker. Via de Skullcandy-app kan de gebruiker een audiotest doen om het Personal Sound-profiel vast te stellen.

Advertentie

Naast deze twee technologieën heeft de Crusher Evo meer te bieden. Zo kun je 40 uur doen luisteren met een opgeladen batterij. Ook is er snellaadtechnologie aanwezig. Tien minuten laden zorgt voor vier uur gebruik. In de koptelefoon zitten geïntegreerde media controls om muziek te bedienen, gesprekken aan te nemen en tevens heb je als gebruiker toegang tot stemassistenten als Google Assistent en Siri.

De hoofdtelefoon heeft ook geïntegreerde Tile-zoektechnologie. Ben je de Crusher Evo kwijt? Dan vind je deze snel weer terug. Een draagtasje wordt tevens meegeleverd. Hiermee kun je de opgevouwen hoofdtelefoon gemakkelijk meenemen. Tot slot wordt er ook een audiokabel meegeleverd voor gebruik zonder Bluetooth.

Skullcandy Crusher Evo: Prijs en beschikbaarheid

De Skullcandy Crusher Evo is per direct verkrijgbaar in de kleuren True Black en Chill Grey. De hoofdtelefoon heeft een adviesprijs van 169,99 euro.

Reacties (0)