Sharp onthult Quattron 3D LED TVs

31 mei 2010 1 Minuut 0 Reacties
sharp-3D-LED

In april meldden we al dat Sharp waarschijnlijk dit jaar nog met 3D LED TV's zou komen en in Japan heeft het merk inmiddels 10 nieuwe modellen toegevoegd aan de Quattron series, waarvan er vier 3D ondersteunen. De LV serie - in Nederland wordt deze aanduiding waarschijnlijk aangepast naar LE - zal beschikbaar zijn 50 inch, 52 inch, 46 inch en 40 inch formaten. Alle modellen maken gebruik van een UV2A paneel en hebben een Full HD resolutie.

Bij de 3D LED TV’s zal Sharp een active shutter bril leven die niet alleen diepte weergeeft, maar ook een helderdere weergave van 3D content (Veel huidige brillen dimmen de helderheid van 3D materiaal). Standaard features voor de nieuwe TV’s zijn onder meer een dubbele tuner en USB opname mogelijkheid. In Japan zullen de modellen vanaf 30 juli te koop zijn voor een prijs vanaf 3.200 dollar (40 inch versie).

Naast de 3D TV’s komt Sharp ook met twee 3D Blu-ray recorders, welke 3D Blu-ray films kunnen afspelen en Side by Side 3D uitzendingen kunnen opnemen. Helaas zijn de BD-HDW700 en de BD-HDW70 alleen voor de Japanse markt vanaf juli beschikbaar zijn. De BD-HDW700 heeft een opslagcapaciteit van 2TB en de BD-HDW70 een capaciteit van 1TB.

Reacties (0)