Sennheiser lanceert MOMENTUM Wireless hoofdtelefoons

05 september 2019 2 Minuten 0 Reacties
Sennheiser Momentum Wireless 1

Sennheiser lanceert tijdens IFA 2019 de derde generatie van de MOMENTUM premium hoofdtelefoons met de nieuwste MOMENTUM Wireless.

Deze draadloze hoofdtelefoon is voorzien van Auto On/Off bij het open- en dichtklappen, Smart Pause bij het af- en weer opzetten van de hoofdtelefoon en een ingebouwde spraakassistent. De gewatteerde oorschelpen en hoofdbeugel van schapenleer moeten bovendien het draaggemak bevorderenn en de Active Noise Cancellation met Transparent Hearing weren het omgevingsgeluid.

Sennheiser MOMENTUM Wireless

De Sennheiser MOMENTUM Wireless geeft je snelle toegang tot muziek met een aantal nieuwe functies. Allereerst schakelt de Auto On/Off de hoofdtelefoon automatisch aan of uit wanneer je de oorschelpen opent of dichtvouwt. Smart Pause reageert vervolgens op het op- en afzetten van de hoofdtelefoon met behulp van nabijheidssensoren en onderbreekt daarmee automatisch het afspelen van de audio. Bovendien kun je nu ook met je stem de hoofdtelefoon bedienen. De spraakassistenten kunnen geactiveerd op het drieknops interface op de MOMENTUM Wireless, vooralsnog compatibel met Siri en Google Assistent. Ook Amazon Alexa komt binnenkort beschikbaar met een firmware-update via de Sennheiser Smart Control-app. De koppeling met je smartphone is met de hoofdtelefoon tot slot supereenvoudig dankzij NFC en een automatische pairing-modus.

Het speakersysteem van de MOMENTUM Wireless wordt gevoed door 42mm transducers. Daarbij is er Bluetooth 5-compatibiliteit en ondersteuning van codecs zoals AptX, AAC en SBC. De AptX Low Latency moet zorgen voor optimale synchronisatie tussen de audio en je beeldscherm. De ingebouwde equalizer geeft je ten slotte zelf de controle over de geluidsbeleving via de Sennheiser Smart Control-app.

Advertentie

Onderweg schermt de Active Noise Cancellation (met drie standen) je af van omgevingslawaai. En in situaties waarin je je bewust wilt blijven van wat er om je heen gebeurt, kan met de Transparent Hearing-functie naar eigen smaak het omgevingsgeluid worden gecontroleerd.

De met schapenleer afgewerkte oorschelpen en de glasparel-gestraalde roestvrijstalen stelbeugels verbeteren ook de gebruikservaring. Het zachte schapenleer van de gewatteerde oorschelpen en hoofdbeugel biedt maximaal draagcomfort, ook bij de lange luistersessies. De batterij heeft een werkingsduur van 17 uur. Met de inklapbare hoofdbeugel is de MOMENTUM Wireless compact op te bergen in het meegeleverde etui. Dankzij de TILE locatietechniek hoef je nooit naar je hoofdtelefoon te zoeken. De geïntegreerde Bluetooth-tracker zorgt ervoor dat je je hoofdtelefoon via de TILE-app makkelijk opspoort.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Sennheiser MOMENTUM Wireless is per direct leverbaar in zwart leer en heeft een adviesprijs van 399 euro. In november komt een zandwitte uitvoering uit.

Reacties (0)