Sennheiser lanceert drie nieuwe in-ear hoofdtelefoons tijdens IFA

31 augustus 2017 1 Minuut 0 Reacties
Sennheiser

Sennheiser heeft op de IFA beurs in Berlijn drie nieuwe in-ear modellen aangekondigd: de MOMENTUM Free, de IE 80 S en de CX 7.00 BT. 

In Berlijn heeft Sennhaiser drie nieuwe hoofdtelefoons aangekondigd, allemaal in-ear modellen. Het betreft de MOMENTUM Free, de IE 80 S en de CX 7.00 BT.

Sennheiser zet in op in-ear

De Momentum Free is een model met een accuduur van 6 uur. Door de magneten in de twee oordopjes kan je ze makkelijk rond je nek vastmaken, ook als je ze niet gebruikt. Aan de hand van Bluetooth 4.2 kan je makkelijk met je toestel verbinden. De hoofdtelefoon biedt hi-fi sound en ondersteunt Qualcomm apt-X en AAC codecs. Met de Low Latency ondersteuning van Qualcomm moet de vertraging van geluid miniem zijn wat optimaal is voor gamers. Het toestel wordt in oktober 2017 verwacht.

De IE 80 S is gemaakt voor perfecte weergave van muziek en biedt sonische nauwkeurigheid en helderheid. Met de sound customization functie kan je de frequentierespons van de IE 80 S aanpassen naar je persoonlijke voorkeur. De hoofdtelefoon komt met oordopjes vervaardigd in traagschuim van Comply samen met standaard siliconen opties. Er is een natuurlijke (passieve) ruisonderdrukking van 26 dB. De hoofdtelefoon wordt geleverd met een case en wordt in september verwacht.

Advertentie

De CX 7.00BT is een draadloos model met een nekband wat volgens Sennheiser voor optimaal comfort moet zorgen. De Duitse fabrikant benadrukt de basweergave en gedetailleerde vocale projectie. Ook het geluidsbeeld van de oortjes moeten sterk zijn. De accu houdt het zo’n 10 uur vol. Het toestel heeft Bluetooth 4.1 en NFC. Ook de Qualcomm apt-X codec voor hi-fi geluid is aanwezig. Het is ook mogelijk om het toestel te koppelen aan twee verschillende toestellen. De hoofdtelefoon is vanaf oktober verkrijgbaar.

Reacties (0)