Samsung AirTrack HW-F850 soundbar voor groot formaat tv’s

21 augustus 2013 1 Minuut 3 Reacties
Samsung-HW-F850-soundbar

Samsung heeft begin dit jaar al een aardig complete soundbar line-up gelanceerd, waaronder het HW-F750 topmodel. Binnenkort wordt er een echter nog nieuw model speciaal voor groot formaat tv's aan het assortiment toegevoegd, de AirTrack HW-F850.

Volgens de Koreaanse fabrikant zijn de meeste soundbar home cinema systemen gericht op tv’s met een formaat van 32-inch tot 50-inch en is er voor modellen met een groter formaat nauwelijks iets te krijgen. Daar wil Samsung met de introductie van de AirTrack HW-F850 verandering in brengen. Deze soundbar is namelijk ontwikkeld voor tv’s met een formaat van 60-inch of groter.

De soundbar is gebaseerd op hetzelfde concept en principe als de HW-750. Zo beschikt ook dit model over een geavanceerde vacuüm buizenversterker die voor een goede audiokwaliteit moet zorgen en een metal design. Daarbij kan de soundbar draadloos verbinding maken met een pc of mobiel apparaat door gebruik te maken van Bluetooth of NFC. Vervolgens is het mogelijk muziek te streamen naar de luidspreker. Wel is de HW-F850 met een vermogen van 350 Watt iets krachtiger dan zijn kleinere broer en moet de subwoofer zorgen voor lagere tonen.

De Samsung AirTrack HW-F850 soundbar moet ergens in september op de Europese markt verschijnen. De adviesprijs is nog niet bekendgemaakt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

Bernard

Bernard
15 september 2013 om 21:37

Beste Martijn,

Ik heb onlangs een samsung soundbar gekocht de HW-F750,maar heb een paar probleemjes,ik heb een samsung lcd alweer 7 jaar oud en heb geen HDMI ARC of optische ingang op mijn TV zitten,het het nu aangesloten met het bijgeleverde kabeltje,kan ik ook via een HDMI switch met ARC functie deze op de soundbar aansluiten,zou dit werken?? MVG Bernard

Inloggen


15 september 2013 om 23:33

Beste Bernard,
Voor ARC heb je helaas echt een tv met ondersteuning nodig. Dit los je dus niet op met een switch. Het enige wat je kan doen is een audiokabel tussen tv en soundbar leggen.

Inloggen
Moen

Moen
13 juni 2015 om 20:10

Hoi, ik heb de 850 maar ook een probleem krijg steeds check subwoofer en heb geen bas uit de bas woofer.

Mag moen

Inloggen