Razer Hammerhead True Wireless Pro met noise cancellation aangekondigd

07 december 2020 1 Minuut 0 Reacties
nieuwe-razer-oordoppen1

Razer laat weten dat er vanaf nu een nieuwe versie van zijn in 2019 uitgebrachte oordoppen beschikbaar is: de Hammerhead True Wireless Pro.

Nieuwe oordoppen van Razer

Razer heeft de nieuwe versie van de oordoppen op zijn eigen website gepresenteerd, waar ze eveneens te bestellen zijn voor een bedrag van 209,99 euro. Ten opzichte van de vorige versie bieden de Hammerhead True Wireless Pro noise cancellation en een THX-certificaat. De oordoppen bieden van zichzelf al een goede passieve isolatie van buitenaf aan, aldus de fabrikant, maar twee interne en twee externe microfoons moeten dat effect sterker maken. Er is ook een modus beschikbaar die het geluid juist toelaat, handig voor bijvoorbeeld in het verkeer.

De Razer Hammerhead True Wireless Pro hebben aan boord 10mm-drivers en bieden ondersteuning aan voor low-latency bluetooth 5.1. Op de oordoppen zit ook een knop waarmee je de gamemodus activeert, waardoor de latency (de vertraging in de verbinding tussen oordoppen en apparaat, zoals een smartphone) beperkt wordt tot 60 milliseconden. Deze functionaliteit was ook al aanwezig bij de versie die het merk vorig jaar op de markt bracht. Opvallend is dat die versie beschikt over iets grotere drivers. Die zijn namelijk 13 millimeter groot.

Verder kun je met een druk op de knop de ruisonderdrukking activeren en deactiveren, maar je kunt er ook andere zaken mee bedienen. Denk dan bijvoorbeeld aan je muziek, een stemassistent of oproepen die binnenkomen. Wanneer je de gratis Android- of iOS-applicatie downloadt, dan krijg je toegang tot een handige equalizer, waarmee je de muziekweergave aanpast, en het instellen van de aanrakingsgebaren. In totaal gaan de oordoppen zo’n twintig uur mee: vier uur vanuit zichzelf en nog eens zestien uur door het meegeleverde oplaaddoosjes.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)