Pure Jongo speakers spelen muziek vanuit iedere muziek-app

06 juni 2014 1 Minuut 0 Reacties
Pure-Jongo

Tot deze week was het alleen mogelijk om de Pure Connect-app te gebruiken om muziek naar een Pure Jongo audiosysteem te streamen, maar daar komt verandering in.

Er zijn inmiddels heel wat audiosystemen op de markt die muziek kunnen streamen vanaf een smartphone of tablet, waaronder ook de Jongo audiosystemen van Pure. Deze systemen krijgen deze week een update waardoor het mogelijk wordt muziek vanuit elke willekeurige muziek-app te streamen.

Tot deze week was het alleen mogelijk om de Pure Connect-app te gebruiken om muziek naar een Pure Jongo audiosysteem te streamen, maar daar komt dus verandering in. Het systeem wordt voorzien van een update waardoor ook andere muziek-apps, waaronder Spotify, direct ingezet kunnen worden om muziek richting de speakers te streamen.

Het streamen van audio vindt plaats middels de Bluetooth Caskeid-standaard. Deze is ontwikkeld door Imagination Techonologies en moet de hoge kwaliteit van muziek op een smartphone of tablet behouden. Volgens Pure is de techniek zelfs zo goed dat deze in de toekomst kabels kan vervangen.

Gebruikers kunnen audio van de gekozen app naar één van de Jongo speakers in huis sturen, waarna de Caskeid-technologie de audio integreert met de rest van de speakers. De nieuwe feature is vanaf heden beschikbaar voor gebruikers van iOS en Android apparaten.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)