Polk lanceert MagniFi 2 soundbar met 3D-audio en Chromecast

02 juli 2020 1 Minuut 0 Reacties
Polk Magnifi 2 soundbar

Polk Audio kondigt de MagniFi 2 aan. Deze soundbar moet volgens het bedrijf zelf de stap naar een multikanaals thuisbioscoopgeluid toegankelijk voor iedereen.

Het model beschikt over ingebouwde Chromecast en een modus voor 3D-audio.

Polk MagniFi 2 soundbar

De afgestemde driver array van de MagniFi 2 en de Stereo Dimensional Array (SDA)-technologie moeten volgens het bedrijf zorgen voor een groot klankveld en een natuurgetrouw geluid. De MagniFi 2 is voorzien van een nieuwe 3D-audiomodus met Polk Audio’s SDA-technologie voor virtuele hoogtekanalen.

HDMI- en optische kabels worden meegeleverd en de soundbar voorzien van drie HDMI 2.0-ingangen. De MagniFi 2 werkt automatisch met tv-afstandsbedieningen van Samsung, LG, Vizio, TCL en Sony om het volume te bedienen, evenals de meeste met CEC uitgeruste televisies. De soundbar is ook voorzien van de Voice Adjust-technologie waarmee je de stemniveaus kunt aanpassen voor beter verstaanbare dialogen.

Advertentie

De soundbar ondersteunt Chromecast, waardoor je content kunnen streamen van Amazon Music HD, Apple Music, Roon, Qobuz, Spotify, Tiddal en nog veel meer. Je kunt hiervoor ook Google Assistant een commando te geven, net als dat je met je stem ook het volume kunt aanpassen en informatie kunt vinden over de betreffende muziek. Muziek kan via Bluetooth vanaf een smartphone, tablet of ander compatibel apparaat worden afgespeeld.

De MagniFi 2 is voorzien van vier 1 inch bij 3 inch full-range drivers, twee 0,75 inch tweeters en een meegeleverde subwoofer van 8 inch. De soundbar is voorzien van EQ-instellingen voor films, muziek en sport die zorgen voor een optimaal niveau van de soundbar en subwoofer. Met behulp van de nachtmodus kun je de bas verminderen en de dialoog verbeteren zonder de volumeknop op de soundbar aan te raken.

De Polk Audio MagniFi 2 is in Nederland exclusief bij MediaMarkt verkrijgbaar voor 499 euro.

Reacties (0)