Polk Audio presenteert Signa S2 Soundbar met draadloze subwoofer

23 oktober 2018 1 Minuut 2 Reacties
polk-audio-sigma-s2-soundbar

Polk Audio introduceert dinsdag een nieuwe toevoeging aan het goedkopere soundbarassortiment, in de vorm van de Signa S2 Soundbar. Het product wordt geleverd met een draadloze soundbar en heeft een prijskaartje van 249 euro.

Dit is de Polk Audio Signa S2 Soundbar

Dinsdag introduceert Polk Audio een nieuwe soundbar: de Signa S2 Soundbar, inclusief draadloze subwoofer. De soundbar met hdmi-arc en dunne subwoofer moeten een rijk geluid en diepe bas met Dolby Digital Decodering leveren, evenals een afgestemde luidsprekerconfiguratie die natuurlijk beter geluid dan de ingebouwde speakers van een tv produceert. Bovendien beschikt de Signa S2 over Polk Audio’s gepatenteerde Voice Adjust-technologie voor verstaanbare dialogen en bluetooth voor eenvoudige muziekstreaming. De Signa S2 Soundbar is compatibel met 4k en hdtv’s en wordt geleverd met zowel hdmi- als optische kabels. Gebruikers kunnen de soundbar binnen enkele minuten installeren. Dankzij hdmi-arc kunnen gebruikers audio van ingebouwde apps en bronnen op smart tv’s direct verbinden met de Signa S2 met behulp van slechts één hdmi-kabel. De brede speaker heeft ook voorgeprogrammeerde geluidsinstellingen, zoals films-, muziek- en nacht-modi. De soundbar van circa vijf centimeter hoog kan aan de muur worden bevestigd.

Prijs en beschikbaarheid

De Polk Audio Signa S2 Soundbar zal vanaf medio oktober 2018 verkrijgbaar zijn bij erkende verkooppunten voor een prijs van 249 euro.

Reacties (2)