Pioneer lanceert VSX-934 7.2-kanaals av-receiver

23 januari 2019 1 Minuut 1 Reacties
Pioneer VSX-934 1

Pioneer voegt deze week een nieuwe av-receiver aan het assortiment voor 2019 toe. De fabrikant komt met de VSX-934, een 7.2-kanaals av-receiver met ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS:X.

Pioneer VSX-934

De Pioneer VSX-934 is een volledig uitgeruste av-receiver, met 165 Watt aan vermogen per kanaal en de mogelijkheid om 5.2.2-kanaals audio weer te geven. Niet alleen middels Dolby Atmos en DTS:X, want in de nabije toekomst krijgt de receiver een update waarmee ondersteuning voor Dolby Atmos Height Virtualizer en DTS Virtual:X toegevoegd wordt. Hiermee kan de aanwezigheid de hoogtespeakers gesimuleerd worden.

De VSX-934 beschikt daarnaast over een groot aantal streaming- en netwerkfuncties, waaronder ondersteuning voor DTS Play-Fi, Works With Sonos en FlareConnect. Ook hoge resolutie audio (24-bit/192kHz en DSD 5.6) wordt ondersteund, en het streamen van muziek kan via Spotify, Tidal, Amazon Music, Deezer en TuneIn radio. Daarnaast kun je aan de slag met bluetooth, terwijl AirPlay 2 op een later moment via een gratis update toegevoegd wordt.

Verder is de receiver voorzien van HDMI-poorten met 4K- en HDR-ondersteuning, een MM Phono-input, Pioneer’s MCACC (Multi-Channel Acoustic Calibration System) voor automatische kalibratie, Zone 2-mogelijkheden en dual-band WiFi.

Prijs en beschikbaarheid

De Pioneer VSX-934 moet in februari te koop zijn voor een prijs van 579 euro. Er komt een zilveren en een zwarte variant op de markt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Niek

Niek
23 januari 2019 om 18:47

Komen er dit jaar ook nog high end toestellen van Pioneer op de markt? Ik zit te kijken naar de SC LX 701, 801 of 901 maar ik ben heel benieuwd of deze nog opvolgers krijgen!

Inloggen