Philips onthult 8000 series Harmony component hifi systeem

14 maart 2011 1 Minuut 0 Reacties
Philips-Harmony-8000-series

Philips introduceert haar nieuwe Harmony Hifi lijn; een ideale combinatie van authentieke audio weergave, premium design en een simpele gebruikers ervaring voor de muziek liefhebbers. Als onderdeel van de Harmony lijn komt Philips met de nieuwe 8000 series; een DVD Hifi component systeem met een, volgens Philips, indrukwekkende audio kwaliteit voor een compact systeem dankzij de nieuwe ClariSound speakers, welke een goede balans verzorgen tussen natuurlijk geluid, gedetailleerde precisie en een strakke bass.

Om de hogere frequenties perfect weer te geven heeft Philips de zogenaamde soft-dome tweeter bovenop de speaker box geplaatst. De haalt de maximale rijkheid en de breedte uit de originele audiotrack en biedt hierdoor een zeer brede soundstage.

Voor de speakers maakt Philips ook gebruik van een glasvezel woofer conus wat voor een natuurlijkere weergave van stemmen en instrumenten moet zorgen dankzij het lichtgewicht ontwerp. De innovatieve front-firing bass, verwerkt met akoestisch materiaal om de turbulentie te reduceren, zorgt voor een pure en strakke bass weergave.

Het 8000 series systeem komt met een geïntegreerde iPod/iPad/iPhone docking station. De twee luidsprekers bieden 80 Watt RMS vermogen en je kunt zowel CD’s als DVD’s afspelen (met een HDMI uitgang die 1080p upscaling biedt voor SD materiaal) en muziek content weergeven via USB.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)