Philips komt met vier nieuwe draadloze sportkoptelefoons

27 januari 2021 2 Minuten 0 Reacties
sportkoptelefoons

Philips Sound lanceert in de eerste helft van 2021 vier nieuwe draadloze sportkoptelefoons. De nieuwe sportserie moet met name uitblinken in uitzonderlijke pasvormen, comfort, duurzaamheid en kwalitatief goed geluid.

Philips A7306

Het eerste aangekondigde model van de nieuwe sportkoptelefoons-serie is de Philips A7306. Dit zijn sportieve draadloze in-ears waarbij comfort en een persoonlijke pasvorm hoog in het vaandel staat. Je kunt kiezen uit drie verschillende wing tips en drie afneembare oorhaken om de pasvorm van dit model helemaal naar wens aan te passen.

Deze in-ears zijn voorzien van 9mm-drivers en passieve noise-cancelling. Tevens is er een ingebouwde hartslagmeter die compatibel is met de meeste populaire fitness-apps van dit moment. De Philips A7306 is waterdicht en stof- en zweetbestendig en worden binnen 20 seconden gereinigd door de automatische UV-lichtreinigingsfunctie via de oplaadcase.

Vijftien minuten opladen staat garant voor een uur afspeeltijd. Een volledig opgeladen batterij gaat zes uur mee en 18 uur vanuit de oplaadcase. Via de Awareness-modus wordt de passieve noise-cancelling onderbroken om toegang te geven tot geluiden van buitenaf. Ook is er spraakondersteuning via Google Assistant en Apple’s Siri.

Advertentie

Philips A6606

De Philips A6606 maakt gebruik van Bone Conduction-technologie. Hierbij worden geluidstrillingen naar het oor overgebracht via de jukbeenderen. Volgens Philips moeten gebruikers op deze manier genieten van kwalitatieve audioprestaties terwijl de oren vrij zijn om achtergrondgeluiden te horen.

Deze sportkoptelefoon heeft een lichte titaniumstructuur die bijvoorbeeld ideaal voor onder een fietshelm zou passen. Gebruikers kunnen negen uur muziek luisteren bij een volle batterij. Een oplaadsessie van 15 minuten is voldoende voor een uur luisteren. In twee uur is de batterij volledig opgeladen. Dit model is tevens waterdicht en stof- en zweetbestendig.

Philips A4216

De Philips A4216 is een draadloze on-ear koptelefoon die speciaal is ontworpen voor sportactiviteiten en outdoor-activiteiten. De speciale cups op het oor zorgen voor passieve ruisonderdrukking. Dit model is uitgerust met 40mm-drivers wat moet zorgen voor gedetailleerd geluid en een diepe bas.

Voor intensieve sportsessies is dit model uitgerust met inzetstukken van traagschuim met een speciale verkoelende geld voor extra comfort. De stoffen kussentjes zijn afneembaar en gemakkelijk te wassen. Een volledig opgeladen batterij zorgt voor 25 uur luisteren. De Philips A4216 is waterdicht en stof- en zweetbestendig.

Philips A3206

Het laatste nieuw aangekondigde model sportkoptelefoons is de Philips A3206. Dit zijn sportieve draadloze ear-buds. Het zijn ultralichte oordopjes die waterbestendig zijn en compatibel met Google Assistant en Apple Siri. Een volledig opgeladen batterij zorgt voor een afspeeltijd van 10 uur. De pasvorm is naar wens aan te passen met verwisselbare wing tips en oorhaken. De kabel is met Kevlar verstevigd en biedt extra veiligheid door de reflecterende kabel.

Prijs en beschikbaarheid

Prijzen van de nieuwe sportkoptelefoons zijn op dit moment nog niet bekend. De vier nieuwe sportkoptelefoons moeten in het tweede kwartaal van 2021 verschijnen.

Lees meer over Philips.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)