Philips komt met nieuwe vier ANC-headphones en oordopjes

01 september 2020 3 Minuten 0 Reacties
Philips Fidelio L3

Philips heeft vandaag vier nieuwe ANC-headphones en oordopjes gepresenteerd. Het gaat om de Philips Fidelio L3, H9505, T8505 en T5505.

Philips heeft vandaag vier nieuwe headphones aangekondigd. Alle modellen beschikken over ANC, oftewel Active Noice Cancellation.

Philips Fidelio L3 over-ear ANC headphones

Philips komt met de Fidelio L3-koptelefoon die over premium audioprestaties moet beschikken door de opname van grote 40mm op maat gemaakte drivers en een drielaagse constructie met TPU dat is ingeklemd tussen twee lagen PEEK (polymeer). De driverprestaties zijn afgestemd op deze drie lagen, waardoor Philips een uitstekende passieve geluidsisolatie wil garanderen. De koptelefoon is voorzien van hoge kwaliteit geheugenschuim met zachte, leer omhulde oorschelpen. Dit moet comfort en akoestische prestaties bevorderen.

Naast passieve geluidsisolatie beschikt dit model ook over een actieve geluidsisolatie. De Philips Fidelio L3 heeft een hybride ANC-systeem met vier microfoons voor het maximale niveau van ruisonderdrukking. Een extra ingebouwde microfoon is bedoeld om achtergrondgeluiden te verwijderen en ervoor te zorgen dat oproepen in een hoge geluidskwaliteit weergegeven kan worden. Verbinden kan met Bluetooth 5.0 en de audiokwaliteit moet gegarandeerd worden door de compatibiliteit met de Qualcomm aptX HD-codec. Eventueel kun je ook gebruikmaken van de bijgeleverde audiokabel die je gemakkelijk kunt aansluiten.

Advertentie

De Fidelio L3 beschikt over touch-bediening met veeg- tik- en drukacties. Ook is er ondersteuning voor Google Assistant. De Philips Fidelio L3 heeft 35 uur afspeeltijd en 30 uur met ANC aan. Vijftien minuten opladen is voldoende voor zes uur gebruik. De Fidelio L3 zal beschikbaar zijn voor 349,99 euro. Een exacte verschijningsdatum is nog niet bekend, maar Philips geeft zelf het laatste kwartaal van 2020 aan.

Nieuwe koptelefoonreeks

Philips introduceert vandaag ook een nieuwe koptelefoonreeks voor 2020. Deze bestaat uit twee verschillende True Wireless in-ear oordopjes en een nieuwe over-ear koptelefoon met Active Noice Cancellation.

Philips T8505 & T5505 TWS ANC oordopjes

De nieuwe T9505 en T5505 beschikken over 13 mm neodymium-drivers. Beide modellen combineren een ronde behuizing met schuine ovale akoestische buizen. Gebruikers hebben de keuze uit verwisselbare oordopjes in drie verschillende maten.

Voorzien van draadloze Bluetooth 5.0-technologie en Google Fast Pair kunnen Android-apparaten gemakkelijk automatisch worden gevonden en gekoppeld. Je kunt de oordoppen bedienen via touch-bediening en tevens is er ondersteuning voor Google Assistant en Siri.

De T8505 garandeert een speeltijd tot zes uur (vijf uur met ANC) en nog eens achttien uur via de draadloze oplaadcase. De T5505 heeft vijf uur afspeeltijd (vierenhalf uur met ANC) en vijftien uur via de draadloze oplaadcase. Na vijftien minuten laden kun je wederom een uur muziek afspelen.

Beide oordoppen zijn voorzien van IPX4-classificatie en zijn spatwaterdicht. Een IR-functie detecteert wanneer de oordoppen op hun plaats zitten. Een rolschakelaar maakt het mogelijk om beide oordopjes afzonderlijk in mono te gebruiken. Via de dubbele microfoonoplossing moet het voeren van gesprekken altijd helder klinken.

De Philips T5505 gaat 149,99 euro kosten. De Philips T8505 krijgt een verkoopadviesprijs van 199,99 euro. Verschijnend in de kleur zwart zijn beide modellen vanaf oktober beschikbaar.

Philips H9505 ANC over-ear headphones

Naast nieuwe oordoppen met ANC komt het bedrijf in november ook met een nieuwe ANC-koptelefoon voor over je oren. Dit lichtgewicht model met verstelbare hoofdband is speciaal ontworpen voor lange luistersessies. Het beschikt over 40 mm neodymium akoustische drivers en high-res audio (HRA, 24bit/96kHz) via de meegeleverde audiokabel.

De H9505 is voorzien van het Philips ANC-systeem en bijpassende oorkussens voor optimale passieve geluidsisolatie. Ook hierbij is bluetooth 5.0, Google Fast Pair, touch-bediening en Push-to-talk functie voor handsfree spraakondersteuning (Google Assistant en Siri) aanwezig. Je kunt twintig uur luisteren zonder opladen en vijftien minuten laden geeft een uur extra gebruik.

De Philips H9505 over-ear headphones verschijnen in november op de markt in de kleur zwart. De verkoopadviesprijs is 249.99 euro.

Reacties (0)