Philips HTL1510 is een bluetooth-soundbar voor een lage prijs

23 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
philips-htl1510-foto-1

Philips kondigt momenteel veel nieuwe producten aan en één van die nieuwe producten is een betaalbare bluetooth-soundbar. De HTL1510 is verder voorzien van een draadloze subwoofer.

Dit is de Philips HTL1510 bluetooth-soundbar

Tijdens de jaarlijkse Europese conventie van Philips zijn er al veel nieuwe producten aangekondigd, waaronder nieuwe televisies. Daar blijft het echter niet bij, omdat er ook nieuwe audioproducten om de hoek staan. Eén van die audioproducten is een nieuwe, goedkopere bluetooth-soundbar met een draadloze subwoofer, genaamd de HTL1510. Deze soundbar is onderdeel van de Essential-lijn van de fabrikant en beschikt over een 2.1-opstelling. Aan de achterkant zit zowel een optische als een audio-aansluiting voor extra bronnen.

De HTL1510 beschikt over zeventig watt aan vermogen en ondersteunt virtuele surround sound. Er wordt geen woord gerept over hdmi, dus dat moeten we nog even afwachten. Waarschijnlijk zit die er niet op als we kijken naar het prijskaartje van 129 euro. Dat het merk nu ineens met nieuwe audioproducten op de markt komt, is niet vreemd. Deze week is namelijk ook naar buiten gekomen dat het merk Philips Audio nieuw leven inblaast. Naast soundbars kunnen we ook multiroomsystemen, hoofdtelefoons en bluetooth-speakers verwachten.

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe soundbar te koop zal zijn.

Reacties (0)