Philips docking speakers met Lightning connector voor de iPhone 5

06 december 2012 1 Minuut 0 Reacties
Philips-Lightning-docking-speakers

Philips introduceert vandaag een reeks docking speakers die zijn voorzien van de nieuwe Lightning-connector van Apple, waardoor ze geschikt zijn voor Lightning-apparaten. Deze nieuwe docking speakers bieden volgens Philips superieure geluidskwaliteit in vergelijking met de analoge verwerkingstechnologie die momenteel wordt toegepast in gangbare docking speakers.

De nieuwe serie bestaat uit twee docking speakers die vanaf eind december 2012 / begin januari 2013 verkrijgbaar zullen zijn; de Bedroom Docking Speaker en de Room to Room Docking Speaker.

Philips Bedroom Docking Speaker (DS1155)

Met 360°-design voor een rijk, omnidirectioneel geluid. De tijdsweergave van de docking speaker wordt automatisch gesynchroniseerd met de klok van je Apple toestel. Aan de achterkant van de speaker zit een USB-poort, waardoor je gemakkelijk een tweede mobiel toestel kan opladen.

Philips Room to Room Docking Speaker (DS3205)

Uitgerust met hoogwaardige neodymium speakers, voor een uitstekende bas en een puur, uitgebalanceerd geluid.

en een derde docking speaker verkrijgbaar vanaf maart 2013:

Philips Portable Docking Speaker (DS7580)

Deze compacte docking speaker beschikt over de wOOx-technologie van Philips die moet zorgen voor een rijke en diepe bas. Dankzij een ingebouwde batterij die ongeveer acht uur meegaat, kan je overal van je muziek genieten.

Prijzen

  • DS1155: € 79,99
  • DS3205: € 89,99
  • DS7580: € 129,99


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)