Onkyo kondigt RZ av-receivers met THX-certificaat aan

07 april 2016 1 Minuut 1 Reacties
Onkyo-TX-RZ810-1

Onkyo heeft deze week twee nieuwe receivers in de RZ-serie aangekondigd. De nieuwe modellen krijgen de naam TX-RZ710 en TX-RZ810 mee, en moeten zowel qua muziek als qua film optimale prestaties bieden.

Onkyo TX-RZ710 en TX-RZ810

Beide receivers in de RZ-serie zijn 7.2-kanaals modellen en kunnen dankzij een nieuw custom circuit frequenties tot 5Hz leveren. Hiermee haal je volgens Onkyo het maximale uit je vloerstaande speakers. Daarbij zijn beide modellen voorzien van een THX Select 2 Plus-certificaat, wat betekent dat je een optimale home cinema-ervaring kunt verwachten. Dolby Atmos en DTS:X zijn aanwezig, al komt de laatstgenoemde later dit jaar middels een firmware-update. De TX-RZ-810 komt met een aparte analoge versterking en digitale processingunits, plus deAccuReflex-technologie waarmee object-based surroundformaten (zoals Dolby Atmos) optimaal weergegeven worden. Beide modellen zijn uitgerust met acht hdmi-inputs en twee hdmi-uitgangen. Alle poorten ondersteunen de doorgifte van 4K-materiaal en bieden ondersteuning voor HDR (high dynamic range), een 4:4:4 kleurbereik en HDCP 2.2. De FireConnect-technologie is aanwezig om audio te streamen richting multiroom speakers in huis die dit ook ondersteunen. Audio kan ook gestreamd worden middels Google Cast, AirPlay, WiFi en Bluetooth.

Prijs en beschikbaarheid

De Onkyo TX-RZ710 en TX-RZ810 moeten vanaf eind april te koop zijn in een zwarte en zilveren versies. De adviesprijzen bedragen respectievelijk 949 en 1.299 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

justin

justin
07 april 2016 om 17:34

En later dit jaar komen de RZ-1100 en de RX-3100 op de markt. Met 9.2 11.2 versterkers.

Inloggen