Nieuwe uitgave: Music Emotion april 2022

01 april 2022 2 Minuten 0 Reacties
Music emotion april 2022

Vanaf deze week ligt het april nummer van Music Emotion in de winkels, en natuurlijk één dezer dagen bij de abonnees op de mat.

Neem een abonnement of bestel een los exemplaar.

Deze editie staat weer vol met testen: 

Luidspreker: Veddan Atom – Een nieuwe kijk op luidsprekers 

Geïntegreerde versterker: Marantz Model 40n – Een Marantz voor muziek én de tv: met de Model 40n presenteert Marantz een ‘betere’ stereoversterker die heel wat anders is dan voorgaande high-end toestellen van het merk. Het is een interieurvriendelijke alleskunner, met zowel streaming, HDMI-ARC als veel ingangen aan boord. Het kan dus heel veel – maar doet de Model 40n dat alles ook goed?
Luidsprekers: Paradigm Founder Series – Een nieuw paradigma: Paradigm introduceerde recent de Paradigm Founder Series. Een reeks van zes modellen met de naam ‘Founder’, omdat een van de oorspronkelijke oprichters van Paradigm terugkeerde naar het bedrijf. Voor deze review zijn vier luidsprekersets beluisterd. HOBO hifi Den Haag bood de winkel aan met de Paradigm weergevers en alle mogelijke versterkers, bronnen, luisterruimtes en accessoires. Op de valreep net weer open na de lockdown, dus nagenoeg geen klanten over de vloer en vrij spel om de meest optimale sets samen te kunnen stellen.
Luidspreker: JK Acoustics Reference III – Top high-end voor mid-fi prijzen

Mono eindversterkers: JK Prestige Mono Amps

Arpeggio-Acoustic.nl Opus 1 – zoektocht naar werkelijkheidsweergave

Kabel: CrystalConnect – by Crystal Cable Monet RCA interconnect – Een weergaloos kleurig audio palet

alles-in-een draadloze speaker: Sonus faber Omnia – Een streepje design en veel luisterplezier: Sonus faber staat voor ambachtelijk Italiaans design en luidsprekers die uitblinken qua muzikaliteit. Met de Omnia presenteert het een alles-in-een draadloze speaker die je ook nog eens kunt verbinden met je tv. Of je platenspeler. Want veelzijdig is de Omnia wel. 

Productnews: Bowers & Wilkins Panorama 3 en dCS Ring DAC APEX

Report: The Cost is No Object Show – Wij hebben jullie gemist! Bij Alpha High End waren ze maar al te blij om na twee jaar afwezigheid opnieuw een Cost is No Object Show te organiseren. Zo blij zelfs dat ze het evenement over twee weekends spreidden: op 26 en 27 februari in Brasschaat, op 6 en 7 maart in Brussel.
KEF Blade One Meta – Eerste kennismaking KEF Blade One Meta

Reviews: Muziektips Theo Wubbolts en Ruud Jonker: Diverse (sa)cd/lp-recensies

Column: Evolutie deel 2

Show: iEar’ invites… Vivid Audio: iEar organiseert op 8 en 9 april demonstraties in samenwerking met importeur Terrason Audio, Grimm Audio, Mola Mola en Halcro.

Bekijk hieronder de volledige inhoudsopgave, en blader eens door op FWD.nl/audio/ verschenen publicaties van Music Emotion.

Reacties (0)