Nieuwe home cinema audio processor van GefenTV

11 augustus 2010 1 Minuut 0 Reacties
gtv-ht-audproc-front

Fabrikant Gefen heeft vandaag aangekondigd dat haar GefenTV Home Theater Audio processor (de HT-AUDPROC) en de optionele voor wandmontage luidsprekers nu verkrijgbaar zijn. Deze twee producten bieden samen een plug and play oplossing voor surround sound audio in elke kamer gebruik makend van audio uit de HDMI ingang, aangestuurd door een Blu-ray speler, gameconsole of set-top-box. Een digitale audio ingang is ook beschikbaar.

De GefenTV Home Theater audio processor is uitgerust met een verscheidenheid van zowel analoge en digitale audio aansluitingen zodat consumenten het beste geluid kunnen leveren voor hun specifieke home cinema systeem. Er zijn zes analoge RCA uitgangen die ondersteuning bieden voor 5.1 Dolby surround sound en deze kunnen worden aangesloten op elke willekeurige versterker zodat de perfecte combinatie van versterker / voorversterker kan worden gebruikt in home cinema systemen. Bovendien zijn er ook versterkte uitgangen (25W per kanaal), hierop kunnen direct de luidsprekers op worden aangesloten, Front rechts en links zijn gebiamped beschikbaar om eventueel de geluidskwaliteit verder te verbeteren.

De GefenTV Conference Room Sprekers zijn ideaal afgestemd op de luidspreker uitgangen van de Gefen Home Theater Audio Processor, die een krachtige geluidskwaliteit bieden voor kleine tot middelgrote kamers. Elke twee-weg luidspreker heeft een mooi design en is geschikt voor montage aan de muur. Speakers zijn strak, aantrekkelijk verpakt, en ontworpen voor goede kwaliteit geluid en specifiek afgestemd op de Home Theater Audio Processor. Als alternatief kunnen bijvoorbeeld ook actieve luidsprekers rechtstreeks worden aangesloten, er zijn aparte uitgangen voor links, rechts, linksachter, rechtsachter, subwoofer en een center. Ten slotte is er ook een coax uitgang beschikbaar die eventueel via TOSlink of coax kan worden doorgegeven aan een bestaande AVreceiver.

Reacties (0)