Nieuwe Bose home cinema-systemen te koop in Nederland

28 november 2016 1 Minuut 0 Reacties
Bose-Lifestyle-1

Bose is in Nederland begonnen met de verkoop van zijn nieuwste home cinema-systemen. Het bedrijf brengt de 5.1-kanaals Lifestyle 650 en 600 op de markt en komt daarnaast met de SoundTouch 300 soundbar.

Nieuwe Bose Lifestyle- en SoundTouch-systemen

De Lifestyle-systemen bestaan uit een centrale versterker, vier afgestemde luidsprekers, een centerspeaker en een draadloze subwoofer. De Lifestyle 600 maakt gebruik van Jewel Cube-speakers, terwijl de Lifestyle 650 wordt geleverd met de Omni Jewel-luidsprekers. De laatstgenoemde varianten zijn iets compacter en gemaakt van geborsteld aluminium.

De Lifestyle 650 en 600 zijn voorzien QuietPort-technologie en Advanced DSP voor diepe, heldere, natuurgetrouwe weergave, ADAPTiQ voor optimale akoestiek in elke ruimte en 4K pass-through. Daarbij zijn de home cinema-sets voorzien van zes hdmi-ingangen en één hdmi 2.0-uitgang met hdcp 2.2. Ondersteuning voor Ultra HD-content is dus aanwezig. Ook is mogelijk content te streamen via diverse streamingdiensten, WiFi en Bluetooth. De Lifestyle 600 en 650 worden verkocht voor respectievelijk 3.499 euro en 4.499 euro.

De SoundTouch 300 is een soundbar, uitgerust met dezelfde multiroom- en streaming-functies van de Lifestyle-systemen. De PhaseGuide-technologie moet ervoor zorgen dat het geluid de kijker omringt, maar mocht je wat missen dan kun je gaan voor de optionele subwoofer en twee draadloze speakers voor de achterzijde. De soundbar komt met één hdmi-ingang en één hdmi-uitgang, beiden voorzien van Ultra HD-ondersteuning. De Bose SoundTouch 300 krijgt een prijs van 799 euro mee. De optionele basmodule kost 799,95 euro. De akoestisch bijpassende surround-soundspeakers zijn beschikbaar vanaf 349,95 euro.

Reacties (0)