Muziekdienst JUKE beschikbaar op Yamaha AV-receivers

22 juli 2014 1 Minuut 0 Reacties
Yamaha-receivers

Yamaha maakt vandaag bekend dat de muziek-streamingdienst JUKE nu ook wordt ondersteund door een aantal AV-receivers van het bedrijf. De dienst wordt middels een firmware-update aan de receivers toegevoegd.

JUKE muziekdienst

De cloud-gebaseerde streamingdienst JUKE heeft een van de omvangrijkste muziekbibliotheken ter wereld en biedt 25 miljoen titels van meer dan 80.000 platenmaatschappijen uit alle muzikale genres. Vanaf juli 2014 is JUKE nu ook in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en Nederland beschikbaar voor Yamaha-apparatuur. JUKE is als Musicflat te gebruiken vanaf 9,99 euro per maand. De integratie van JUKE op Yamaha receivers biedt volgens de fabrikant nog meer mogelijkheden om te kunnen genieten van het groeiende muziek-streaming aanbod.

Firmware-update voor Yamaha receivers

De firmware-update waarmee JUKE aan het aanbod wordt toegevoegd is beschikbaar voor de volgende AV-receivers van Yamaha;

AVENTAGE Serie AV receivers:
RX-A3040, RX-A2040, RX-A1040, RX-A840, RX-A740

RX-V Serie AV receivers:
RX-V777, RX-V677, RX-V577, RX-V477

HTR Serie AV receivers:
HTR-6067, HTR-5067, HTR-4067

Abonnement vereist

Om JUKE volledig te kunnen gebruiken, hebben klanten een Musicflat-abonnement nodig. Wie beschikt over een compatibele Yamaha AV receiver en het aanbod van JUKE wil testen, kan na registratie bij JUKE de service zeven dagen gratis en vrijblijvend testen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)