Magnat introduceert Sounddeck 100 BTX en Sounddeck 200

04 november 2014 3 Minuten 0 Reacties
Magnat-Sounddeck-200-1

Magnat introduceert twee producten die de geluidskwaliteit van flatscreen tv's moeten verbeteren; de Sounddeck 100 BTX en de Sounddeck 200.

Magnat introduceert deze week twee nieuwe sounddeck-systemen. Die naam zegt je wellicht weinig, wat niet vreemd is omdat elke fabrikant er een andere naam aan geeft. Het principe is echter bij alle apparaten hetzelfde; een diepe soundbar waarop een tv geplaatst kan worden om zo de audiokwaliteit van de tv te verbeteren. Magnat introduceert hiervoor twee producten; de Sounddeck 100 BTX en de Sounddeck 200.

Magnat Sounddeck 100 BTX

De Magnat Sounddeck 100 BTX is een actieve home cinema sounddeck en is voorzien van een 13 cm down-firing long-throw subwoofer en a 13 cm passieve radiator. Twee 6 cm grote breedband speakers zijn geplaatst aan de voorkant van de Sounddeck, die gebouwd is van MDF en afgewerkt met een donkere speakergrill. Naast de digitale decoder, is de unit ook voorzien van 3 zogenaamde EQ voorgeprogrammeerde settings voor het juiste geluid bij de weergave van muziek en films, maar ook bij enkel bij spraak. Het DSP gecontroleerde 3D surround-programma moet voor virtueel surround sound zorgen. Daarbij zorgt de ‘nacht- modus’ ervoor dat er optimaal van het geluidssysteem gebruik wordt gemaakt zonder geluidsoverlast te produceren. Draadloos streamen van muziek in hoge kwaliteit kan middels Bluetooth met aptX.

De Sounddeck 100 BTX beschikt over een optische en analoge stereo RCA input en een analoge stereo 3.5 mm jack. Dankzij de toepassing van innovatief design is de sounddeck niet extreem groot; 558 mm bij 74 mm bij 316 mm. De Sounddeck 100 van Magnat is te bedienen via de bijgeleverde afstandsbediening. Bij het systeem worden tevens een RCA kabel en een optische digitale kabel geleverd. De Magnat Sounddeck 100 BTX is per direct verkrijgbaar in de kleur zwart voor een adviesprijs van 299 euro.

Advertentie

Magnat Sounddeck 200

Ook de Sounddeck 200 is een actieve sounddeck, voorzien van alle nodige decoders en kwalitatief hoogwaardige componenten om de ruimte te vullen met een home cinema geluid. Twee broadband systemen zijn voorzien van een speciaal geluidssysteem om een breed geluid te kunnen garanderen. Daarnaast zorgt de geïntegreerde down-firing subwoofer met een high performance long-throw chassis als basis voor de lage tonen.

De Magnat Sounddeck 200 kan worden geïntegreerd in het bestaande AV-systeem. De stevige behuizing, voorzien van een hoogglans afwerking en 43 cm breed, past eenvoudig in een hifi-meubel. De Sounddeck 200 kan worden aangesloten middels HDMI en het zogenaamde Audio Return Channel maakt het mogelijk het product via de afstandsbediening van je tv te bedienen. Daarnaast is de nieuwe sounddeck ook voorzien van een extra HDMI- output, een optische digitale output en een analoge RCA input voor het aansluiten van verschillende bronnen. Ook is er een subwoofer-output aangebracht om een externe subwoofer op aan te kunnen sluiten. Draadloos streamen van muziek vindt plaats via Bluetooth met aptX. De Sounddeck 200 van Magnat is per direct verkrijgbaar in de kleur zwart en heeft een adviesprijs van 399 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)