Luxe koptelefoon Teufel Supreme On nu verkrijgbaar

03 november 2020 1 Minuut 0 Reacties
teufel-supreme-on

De Duitse audiofabrikant heeft laten weten dat de luxe koptelefoon Teufel Supreme On vanaf nu verkrijgbaar is in Nederland.

Dit is de Teufel Supreme On

De Teufel Supreme On is een on-ear koptelefoon die verkrijgbaar is in zes kleuren. Dat is een belangrijk element, omdat iedereen natuurlijk ziet met wat voor hoofdtelefoon je oploopt. En zoiets moet wel bij je stijl passen. Bovendien is de Supreme On gemaakt van hoogwaardige materialen, wat ook niet geheel onbelangrijk is. De bovenkant van de staalveerklem is met grofmazige stof bekleed. Zowel de hoofdbandkussens als de oorkussens zijn behoorlijk zacht en moeten dragers veel comfort bieden, zo luidt de belofte van de audiofabrikant.

Daarnaast leent het design van de koptelefoon zich voor het praktisch meenemen van het appataat. De oordoppen zijn namelijk inklapbaar, waardoor je ze prima kunt opbergen in een tas of koffer.

De ingebouwde accu van de Teufel Supreme On gaat zo’n twintig uur mee wanneer je het geluid niet al te hoog zet. Opladen gaat vervolgens via de meegeleverde usb-c-kabel. Net als veel andere producten van Teufel moet de Supreme On ook een krachtige basweergave hebben, naast een “waarheidsgetrouwe weergave”. De onderkant van de rechteroordop is voorzien van een joystick waarmee zowel de geluidsweergave als een spraakassistent (Google Assistent of Siri van Apple) kan worden bediend. Zo kunnen ook telefoontjes worden aangenomen en beëindigd.

Daarnaast zitten er twee geïntegreerde microfoons in de koptelefoon, zodat je ermee kunt bellen. De gratis Teufel-headphones app voor Android en iOS bevat een equalizer en de ShareMe-functie. Deze maakt het mogelijk om twee exemplaren van de Supreme On met elkaar te verbinden om audio vanuit dezelfde bron synchroon af te laten spelen. Zo kun je samen naar dezelfde muziek luisteren.

Prijs en beschikbaarheid

De Teufel Supreme On is voor 149,99 euro via www.teufelaudio.nl verkrijgbaar in de kleuren Night Black, Moon Gray, Pale Gold, Sand White, Ivy Green en Space Blue.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)