Logitech introduceert Z906 home cinema surround sound speakers

09 maart 2011 1 Minuut 0 Reacties
Logitech-Z906-home-cinema

Logitech introduceert de surround sound speakers Z906, de opvolger van de Logitech Z5500 speakers. Deze nieuwe 500 watt speakers zijn THX gecertificeerd en zorgen volgens Logitech voor een geluidservaring van bioscoopkwaliteit in de huiskamer.

De nieuwe surround sound speakers bieden 500 watt (RMS) vermogen en voldoen aan de strenge eisen van het THX certificaat. Een geïntegreerde 5.1 digitale decoder zorgt ervoor dat Dolby Digital of DTS gecodeerde soundtracks tot hun recht komen en voor geluid met veel detail zorgen. De gepoorte, zijwaarts gerichte subwoofer van 165 watt moet voor een zuivere bass zorgen. Daarnaast maakt de Logitech Z906 van twee-weg stereo een surround ervaring.

De speakers van de Z906 zijn zowel qua design als gebruik ontworpen voor de woonkamer. Er kunnen zes verschillende apparaten tegelijkertijd worden aangesloten, inclusief TV, DVD, DVR, Blu-Ray, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, iPod, PC of Mac laptop. Dankzij het compacte formaat en het goed leesbare scherm past het systeem goed bij elk soort home cinema apparatuur. Een overzichtelijke en complete afstandsbediening en de satelliet speakers voor aan de muur maken het bioscoop gevoel compleet.

De Logitech surround sound speakers Z906 zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in de officiële Logitech webshop voor 349,00 euro. Vanaf april 2011 is het Logitech Z906 systeem eveneens bij overige Logitech verkooppunten verkrijgbaar.

Reacties (0)