Nieuwe LG soundbar home cinema-systemen te koop in Nederland

02 mei 2017 1 Minuut 2 Reacties
lg-sj9-soundbar-1

LG heeft begin dit jaar een groot aantal nieuwe soundbars voor de Nederlandse en Belgische markt aangekondigd. De meeste modellen, waaronder de SJ9 met Dolby Atmos, kunnen inmiddels uit voorraad gekocht worden.

Nieuwe LG soundbars te koop

Al die mooie nieuwe tv’s van LG moeten natuurlijk voorzien worden van goed geluid, dat is althans hoe LG het ziet. Dat doet het bedrijf met acht soundbars, waarvan de SJ9 het topmodel is. Deze soundbar moet een 360-graden geluid bieden, en kan Dolby Atmos-content in volle glorie weergeven dankzij een aantal speakers die richting het plafond en de zijkanten gericht zijn. Middels reflecties op muren en plafond komt het geluid als (soort van) Dolby Atmos-ervaring op de luisteraar af.

Daarnaast komt de Koreaanse fabrikant met de premium SJ8, SJ7 (Flex) met twee losse bluetooth-delen die ook als losse speakers dienen, de SJ6 met ingebouwde Chromecast, de hoogwaardig ogende SJ5, de slanke SJ4 en de compacte SJ3. Daarnaast brengt de Koreaanse fabrikant een kit met draadloze achterspeakers op de markt. Deze kit is met enkele van deze soundbars te gebruiken. Bekijk ook de complete LG 2017 soundbar home cinema line-up. Hier vind je alle modellen, met specificaties en de laagste prijzen.

Review

Onlangs hebben we het topmodel, de SJ9 met Dolby Atmos, aan een uitgebreide review onderworpen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Michael

Michael
02 mei 2017 om 16:17

‘Daarnaast brengt de Koreaanse fabrikant een kit met draadloze achterspeakers op de markt. Deze kit is met enkele van deze soundbars te gebruiken’
Is hier meer informatie over beschikbaar? kan nog niets vinden op de LG site, 02-05-2017
Te combineren met de SJ9?

Inloggen


02 mei 2017 om 19:32

Het gaat om de SJ5 en SJ4. Deze zijn te koppelen met de draadloze kits SJ4Y en SJ5Y. Meer informatie over die kits heb ik helaas nog niet.

Inloggen