Lemus Home Piano: krachtige soundbar met Nordic design

26 november 2019 1 Minuut 2 Reacties
Lemus home Piano

Als we het Deense Lemus mogen geloven dan is de nieuwe Home Piano de krachtigste soundbar ter wereld. Het bedrijf brengt de soundbar volgende maand op de markt voor een prijs van 1.350 euro.

Lemus heeft al twee mediaproducten op de markt gebracht maar de Home Piano is de eerste soundbar van het merk. De soundbar komt met een design voldoet aan het ‘Nordic-stijl’ en daarom moet de speaker volgens het bedrijf in elk hedendaags interieur passen.

Maar, ook de audiokwaliteit moet volgens Lemus van hoog niveau zijn. De soundbar is voorzien van een hifi-systeem bestaande uit twee full-range drivers en een 8-inch bass-driver. Het totale vermogen bedraagt 300 Watt en het frequentiebereik moet volgens de fabrikant 20Hz halen, wat het dus één van de krachtigste soundbars moet maken.

Het is een alles-in-één-systeem en dus is het ook mogelijk om snel je favoriete muziek weer te geven. Hiervoor is er ondersteuning voor Apple AirPlay 2, Google Chromecast, Spotify Connect en bluetooth. Via de mobiele app kan de speaker gekalibreerd worden voor een optimale audioweergave. De tv kun je aansluiten via een HDMI ARC-verbinding en ook is er in de behuizing ruimte voor een mediaspeler, gameconsole of Blu-rayspeler.

De Lemus Home Piano is gisteren officieel gelanceerd via een campagne op Indiegogo. Voor een prijs van 1.350 euro kun je een exemplaar reserveren. De eerste producten moeten volgende maand verscheept worden naar de kopers.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

Frans

Frans
27 november 2019 om 15:27

20 hz halen, maar binnen hoeveel db ?

Inloggen
Erik D

Erik D
20 april 2020 om 09:47

Vorig jaar deze soundbar via Indigogo besteld. Altijd spannend natuurlijk zoveel geld. Online. Niet te testen. Maar toch de gok genomen obv de specs en de company story and vision.
Heb hem nu thuis… wat een geluid! Kraakhelder. Super strak meubel en een BAS!! Pfoe. Hiervoor een serieuze reference surround set van Klipsch gehad (ivm kids en hond maakte ik hier toch geen optimaal gebruik meer van) en Kef LSX in mn keuken dus was best wat gewend.
Surround idee is natuurlijk weg maar stereo/center speaker functie is subliem. Ik zou werkelijk al het andere spul nu laten liggen. Een andere handige feature is de opbergruimte ín de soundbar, ideaal om je Samsungbox of game console etc op te bergen. Soundbar gaat aan via HDMI ARC en kan ook via Airplay2 worden geactiveerd.
Kortom. Mega tevreden over het sublieme en ruime bereik en mn vriendin denkt nog steeds dat het een tv meubel is 😉

Inloggen