JBL Tuner 2 en Tuner XL aangekondigd: radio’s met DAB/FM aan boord

25 juni 2020 1 Minuut 2 Reacties
jbl-tuner-2

Speakerfabrikant JBL heeft twee nieuwe DAB- en FM-radio's gepresenteerd in de vorm van de JBL Tuner 2 en JBL Tuner XL. Dit zijn twee compacte, draagbare radio's met een kristalhelder geluid, bluetooth en een accuduur die ervoor zorgt dat je heel de dag naar muziek kunt luisteren.

JBL Tuner 2 en Tuner XL aangekondigd

De JBL Tuner 2 is met verbeterd ontwerp, geluid en een accucapaciteit van twaalf uur klaar om met je mee te gaan. Blijf in contact met je favoriete DAB- of FM-radiozender of verbind je telefoon met bluetooth aan boord voor zomerse nummers in de tuin. Regenbui? Geen nood, de ipx7 waterdichtheid biedt bescherming.

Met de JBL Tuner XL, het nieuwste lid van de familie en krachtige broer van de Tuner 2, ga je nog een stapje verder. Met vijftien uur afspeeltijd uit een enkele oplaadbeurt, krachtig JBL kenmerkend geluid, bluetooth-streaming en fantastisch design ben je klaar om te gaan. Vertrouw op de multi-tasking-tunerradio’s om het krachtige geluid uit je speaker te blazen. Het vinden van je favoriete zenders is een fluitje van een cent met vijf voorgeprogrammeerde zenders en het eenvoudig af te lezen display.

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Tuner 2 kost 99,99 euro en de Tuner XL kost 149 euro. Beide radio’s zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de grote retailers en via de website van JBL.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

Adrie

Adrie
27 juni 2020 om 09:52

Het is eigenlijk wonderlijk dat er nog steeds radio’s zonder DAB verkocht worden. Overheden zijn serieus aan het nadenken over het opheffen van de FM netwerken en dat kan zomaar binnen vijf jaar gebeurd zijn.

Over de JBL tuners: ik heb vol ongeloof moeten constateren dat deze radio’s blijkbaar niet aan de JBL Bluetooth speakers te koppelen zijn. Nogal een gemiste kans wat mij betreft, en in mijn geval reden om voor een ander merk DAB radio te kiezen.

Inloggen
Pascal

Pascal
05 juli 2020 om 21:51

We krijgen de display niet aan radio speelt maar zien de verquentie niet

Inloggen