JBL presenteert drie producten met Google Assistant aan boord

30 augustus 2018 2 Minuten 2 Reacties
jbl-view-ifa-2018

JBL heeft tijdens IFA 2018 drie nieuwe producten aangekondigd die allemaal beschikken over stemassistent Google Assistant. Het gaat om een soundbar, een speaker met een scherm aan boord en een koptelefoon.

Dit zijn de nieuwe JBL-producten

Nu de Google Assistant steeds breder wordt uitgerold en inmiddels al op smartphones in het Nederlands te gebruiken is (later dit jaar mogelijk ook op andere producten), presenteren fabrikanten steeds vaker producten met de stemassistent aan boord. JBL is geen vreemde wat dat betreft en presenteert nu een soundbar, speaker met scherm en koptelefoon met de persoonlijke assistent. Met je stem stuur je de verschillende producten aan om muziek af te spelen van diensten als Google Play Music, Spotify, Deezer, YouTube en vele anderen.

De soundbar beschikt over Android TV. Zoekopdrachten voer je moeiteloos uit door middel van een spraakcommando en hetzelfde geldt voor het aansturen van je smarthomeproducten, zoals bijvoorbeeld je lampen. Verder zijn er drie hdmi-poorten en één hdmi-arc-poort. Ook is Chromecast geïntegreerd, omdat de soundbar dus direct wordt geleverd met televisieplatform Android TV. De JBL Link Bar kost 399 euro en de optionele subwoofer 249 euro en zijn zijn beschikbaar in Europa in het voorjaar van 2019.

De JBL Link View is een speaker met een groot high definition touchscreen van 8-inch aan boord, evenals een 5-megapixel frontcamera en een natuurlijk prima geluidskwaliteit, aldus de fabrikant. Gebruik je stem om moeiteloos foto’s te bekijken, audio en video te streamen, videogesprekken te voeren met familie en vrienden, vragen te stellen en meer. De JBL Link View is beschikbaar voor 299 euro en beschikt verder over Chromecast met multiroom afspeelmogelijkheid, Dedicated passive radiator en HD audiostreaming (24bit/96K).

Advertentie

De JBL Everest 710GA (over-ear) en 110GA (in-ear) premium draadloze koptelefoons combineren het herkenbare JBL-geluid met ingebouwde Google Assistant. De JBL Everest GA-hoofdtelefoon biedt eenvoudige en snelle hulp, waar en wanneer je het nodig hebt. Gebruik de touch sensoren aan de zijkant van de headphone om muziek af te spelen, berichten te versturen, handsfree gesprekken te voeren en je agenda te beheren. De JBL Everest 710GA is verkrijgbaar voor 249 euro en de 110GA voor 99,99 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

frans

frans
31 augustus 2018 om 10:30

Hoe wil je in de gaten worden gehouden met al deze dingen. zit er ook nog een locatie op

Inloggen
FBI

FBI
01 september 2018 om 14:35

Pas maar op! Jij hebt veel te verbergen volgens mij!

Inloggen